Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Με 96% στα δίποντα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Κολοσσό (95-73)

Απίστευτο: Με 96% στα δίποντα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Κολοσσό (95-73)

Ο Ολυμπιακός έχοντας 27/28 δίποντα, διέλυσε με 95-73 τον Κολοσσό Ρόδου σε φιλικό που έγινε στο ΣΕΦ- Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της πανδημίας, κάνοντας δωρεές στο νοσοκομείο της Ρόδου και στο Αττικόν.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα ενόψει των επίσημων αγώνων είχε ο Γιώργος Μπαρζώκας στο αποψινό φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να τα πηγαίνει εξαιρετικά απέναντι στους Ροδίτες, να κερδίζει πολύ εύκολα τον αγώνα με 95-73 και να ολοκληρώνει το παιχνίδι εύχοντας 27/28 δίποντα και ποσοστό ευστοχίας 96%! Απίστευτο ποσοστό, με τον έμπειρο προπονητή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της πανδημίας, κάνοντας δωρεές στο νοσοκομείο της Ρόδου και στο Αττικόν. Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου ήταν το πρώτο από μια σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσουν το επόμενο διάστημα οι Πειραιώτες στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός κάθε Δευτέρα θα δίνει φιλικούς αγώνες κόντρα σε ελληνικούς και ξένους συλλόγους, με στόχο τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, καθώς και την ανάδειξη εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και παλεύουν καθημερινά με όλες τους τις δυνάμεις κόντρα στον κοροναϊό.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ στα πρώτα λεπτά, με τους Μάρτινς και Παπανικολάου να σκοράρουν για τον Ολυμπιακό και τους νησιώτες να απαντούν με σουτ έξω από τη γραμμή του τριπόντου (4-6). Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και με 3/4 τρίποντα προηγήθηκαν με 9-6. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος κυριαρχούσε κάτω από τις δύο ρακέτες και βοήθησε τους Πειραιώτες να κλείσουν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 24-20.

Στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασαν την πίεσή τους στην άμυνα, βρήκαν εύκολα καλάθια στην επίθεση και άρχισαν να χτίζουν διαφορά. Το 24-20 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έγινε γρήγορα 41-26, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη λίγο αργότερα να κάνει το 46-28. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους στο +16 (51-37), έχοντας μάλιστα 16/16 δίποντα!

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι. Η διαφορά όσο περνούσε ο χρόνος μεγάλωνε συνεχώς και οι Πειραιώτες προηγήθηκαν ακόμα και με 21 πόντους (67-46). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα ενόψει των επίσημων αγώνων, με τον Ολυμπιακό να κλείνει το δεκάλεπτο στο +16 (72-56).

Ο τεχνικός των Πειραιωτών συνέχισε τις δοκιμές και στην τέταρτη περίοδο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Το ίδιο έκανε από την άλλη πλευρά και ο τεχνικός του Κολοσσού, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τον Ολυμπιακό νικητή με 95-73.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 51-37, 72-56, 95-73

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024