
Κούγιας στο MEGA για Σφακιανάκη: Δεν ήταν για δική του χρήση τα ναρκωτικά που βρέθηκαν
Ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο MEGA για τα όσα έγιναν χθες με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή
Ο συνήγορος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο MEGA για τα όσα έγιναν χθες με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή.
Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλλημένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.
Ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε ότι ο κ. Σφακιανάκης θα δώσει στο δικαστήριο, την Τετάρτη καθώς έλαβε προθεσμία, για τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.
«Είχε την πλάνη ότι μπορεί ακόμα να κατέχει το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον εντολέα του, εξηγώντας ότι το είχε για την προστασία του όπως και πολλοί άλλοι τραγουδιστές ή επιχειρηματίες.
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]



