Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ξαναχτύπησε» το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λέσβο - Ζητάει... κρεμάλες για την κυβέρνηση

«Ξαναχτύπησε» το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λέσβο – Ζητάει… κρεμάλες για την κυβέρνηση

«Χτύπησε» ξανά το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου, από τη Λέσβο, που «χαίρεται» με τους νεκρούς από κοροναϊό γιατί, όπως πιστεύει, αυτό θα στοιχίσει πολιτικά στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την οποία ζητάει... κρεμάλες

«Χτύπησε» ξανά το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου, από τη Λέσβο, που «χαίρεται» με τους νεκρούς από κοροναϊό γιατί, όπως πιστεύει, αυτό θα στοιχίσει πολιτικά στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την οποία ζητάει… κρεμάλες.

Σε νέα ανάρτησή της, η κ. Βουνάτσου, συγκρίνει και πάλι τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους νεκρούς από την πανδημία.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, η Μυρσίνη Βουνάτσου είχε κάνει αντίστοιχη ανάρτηση γράφοντας: «Όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους εξήντα επτά φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο, όταν είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε είχε αρθεί η ιδιότητά της ως μέλος, ωστόσο, μετά από μερικούς μήνες, επέστρεψε και πάλι στους κόλπους του κόμματος.

Την είδηση είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας: «Ξανά στο παιχνίδι… Φύση και θέση μαχήτρια μόλις ενημέρωσα τον γραμματέα της Νομαρχιακής Λέσβου ότι αίρω την αναστολή κομματικής ιδιότητας και επιστρέφω στην ενεργό δράση ως μέλος του Σύριζα Λέσβου».

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024