Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο 93' για Λίβερπουλ (1-1)

Σοκ στο 93′ για Λίβερπουλ (1-1)

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με τον «καυτό» Ζότα, όμως είδε την Μπράιτον να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93ο λεπτό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League

Οι απώλειες και το πρόγραμμα δείχνουν να επηρεάζουν τη Λίβερπουλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Μπράιτον, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Ντιόγο Ζότα επιβεβαίωσε άπαντες ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, όμως το VAR, ακυρώνοντας δύο γκολ και δείχνοντας το σημείο του πέναλτι, στέρησε από τους «κόκκινους» δύο βαθμούς.

Η Μπράιτον μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να χτυπήσει τη Λίβερπουλ με αντεπιθέσεις. Στο 10ο λεπτό, μάλιστα, έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Άαρον Κόνολι βγήκε τετ-α-τετ με τον Άλισον, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βραζιλιάνου.

Στο 19ο λεπτό, η απειρία του Γουίλιαμς φάνηκε με τον χειρότερο τρόπο. Ο νεαρός μπακ κάνει αχρείαστο μαρκάρισμα στον Κόνολι και η Μπράιτον κερδίζει πέναλτι, με τον Μοπέ να στέκεται απέναντι από τον Άλισον. Ωστόσο, ο έμπειρος φορ δεν έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ και το 0-0 παρέμεινε.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα, όμως η πληθωρική άμυνα των γηπεδούχων, δεν τους άφηνε να απειλήσουν την εστία τους. Ο ρυθμός δεν άργησε να πέσει, με τους «γλάρους» να προσπαθούν με αντεπιθέσεις και την ομάδα του Κλοπ, να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα τους.

Τελικά, στο 34ο λεπτό, το κατάφερε. Όμως το υπέροχο τέρμα του Σαλάχ, δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Ο διεθνής άσος ξέφυγε από τα στόπερ της Μπράιτον και εκτέλεσε εξαιρετικά τον αντίπαλο πορτιέρο, όμως το VAR έδειξε πως ο Σαλάχ ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα ακυρωθήκε.

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ανάμεικτα συναισθήματα. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο του ματς.

Κάτι που εξελίχθηκε σε γκολ. Στο 59ο λεπτό, ο Ντιόγο Ζότα επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έδωσε για ακόμη μία φορά τη λύση. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήρε την μπάλα από τα αριστερά, με αλλεπάλληλες προσποιήσεις την έφερε στο δεξί πόδι και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ράιαν για το 0-1.

Στην συνέχεια, πρωταγωνιστές έγιναν οι… τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, ο Άνταμ Λαλλάνα είχε περάσει στο ματς, στο 63ο λεπτό, ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 70ο λεπτό ενώ λίγο αργότερο, το ίδιο συνέβη και με τον Τζέιμς Μίλνερ. Ο έμπειρος άσος δεν μπορούσε να συνεχίσει και άφησε την θέση του στον Τζοόυνς.

Η Λίβερπουλ προτίμησε να κρατήσει το σκορ και κατέβασε τις μηχανές της. Βέβαια, δεν θα έλεγε όχι και σε ένα δεύτερο τέρμα, όμως η κεφαλιά του Σάντιο Μανέ, ήταν από αντικανονική θέση και το VAR ακύρωσε για δεύτερη φορά γκολ στο ματς.

Το μεγάλο σοκ για τους «κόκκινους» θα έρθει στο 93ο λεπτό. Ο Ρόμπερτσον κάνει πέναλτι στον Γουέλμπεκ και το VAR δείχνει την παράβαση. Ο Γκρος αναλαμβάνει την εκτέλεση και σε αντίθεση με τον Μοπέ, ευστοχεί και χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους.

Sports in

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024