Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ 0-2

Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ 0-2

Με τον Γουίλσον και τον Τζοέλιντον να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, η Νιουκάστλ «άλωσε» την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πήρε ένα υπερπολύτιμο «διπλό» στο Λονδίνο. Στο -4 από την τετράδα οι «καρακάξες»!

Με τον Γουίλσον και τον Τζοέλιντον να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, η Νιουκάστλ «άλωσε» την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πήρε ένα υπερπολύτιμο «διπλό» στο Λονδίνο. Στο -4 από την τετράδα οι «καρακάξες»!

Το ματς

Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η Νιουκάστλ, καθώς οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τζοέλιντον, με την κεφαλιά του να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος φώναξε και πάλι «παρών», ωστόσο ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να βάλει μπροστά τις «καρακάξες» που ήταν πιο κινητικές μέχρι εκείνο το λεπτό.

Κάπου εκεί η Κρίσταλ Πάλας άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ανεβαίνει συνεχώς επικίνδυνα. Ο Έζε ήταν η κύρια πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους, με τον Άγγλο να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Ντάρλοου εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και έβγαλε σε κόρνερ. Λίγο αργότερα απείλησε ο Αγιού, με την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε για τη Νιουκάστλ στο 42ο λεπτό, με τον Γκουαίτα να κερδίζει τον Τζοέλιντον σε τετ α τετ, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 0-0.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 54ο λεπτό, με τον Σλουπ να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 68′ ήταν η σειρά της Νιουκάστλ να απειλήσει, με την κεφαλιά του Γουίλσον να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Η Πάλας πάντως πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μπεντέκε να συμμετέχει σε δύο καλές φάσεις της ομάδας, οι οποίες ωστόσο έμειναν εν τέλει ανεκμετάλλευτες…

Στο 80ο λεπτό ο Βέλγος επιθετικός είχε την καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς έπιασε μια εξαιρετική κεφαλιά στον αέρα, ωστόσο ο Ντάρλοου ήταν για ακόμη μια φορά εκεί, πραγματοποιώντας μια σπουδαία επέμβαση. Πέντε λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Νιουκάστλ δήλωσε και πάλι «παρών» αποκρούοντας το πολύ καλό σουτ του Κουγιατέ.

Η Πάλας έφτασε μια ανάσα από το 1-0 στο 85ο λεπτό, με τον Μπατσουαγί να μην προλαβαίνει για χιλιοστά τη συρτή σέντρα του Φαν Άνχολτ.

Ό,τι δεν μπόρεσαν οι επιθετικοί των γηπεδούχων, έκαναν εκείνοι των φιλοξενούμενων… Ο Γουίλσον κατάφερε στο 87ο λεπτό να δώσει το προβάδισμα στη Νιουκάστλ και να κάνει το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τζοέλιντον διπλασίασε τα τέρματα των «καρακάξων», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» στο Λονδίνο και να φτάνουν στους 14 βαθμούς και στο -4 από την τετράδα!

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν, Φαν Άανχολντ, Νταν, Κέιχιλ, Κουγιατέ, Τάουνσεντ (66′ Ρίντβαλντ), Σλουπ, ΜακΆρθουρ (82′ Μπατσουαγί), Εζέ, Αγιού (66′ Μπεντέκε)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Κλαρκ, Λιούις, Φεντερίκο Φερνάντεθ, Μανκίγιο, Σέλβι, Χέντρικ, Λόνγκσταφ, Ζοέλιτον, Κάλουμ Γουίλσον, Αλμιρόν (68′ Ρίτσι)

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024