O Aντρέα Μποτσέλι ξανά στο top 10 του Billboard – Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα
Ο Αντρέα Μποτσέλι βρίσκεται για 10η φορά στο top 10 του καταλόγου πωλήσεων του Billboard με το άλμπουμ του «Believe», το οποίο βρίσκεται στην 5η θέση
Ο Αντρέα Μποτσέλι βρίσκεται για 10η φορά στο top 10 του καταλόγου πωλήσεων του Billboard με το άλμπουμ του «Believe», το οποίο βρίσκεται στην 5η θέση. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου κατάφερε να πωλήσει στις ΗΠΑ 20.000 αντίτυπα.
Στα δέκα πρώτα βρίσκονται επίσης το «Power Up» των AC/DC που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση του καταλόγου, στη 2η θέση το «Starting Over» του Κρις Στάπλετον, ενώ στην 8η θέση είναι το «We Need a Little Christmas» των Pentatonix.
Ο Μποτσέλι μπήκε για πρώτη φορά στο top 10 του καταλόγου πωλήσεων του Billboard το 1999 με το άλμπουμ «Sogno», το οποίο έφτασε στο νούμερο τέσσερα, ενώ το 2018 με το άλμπουμ «Si» κατέκτησε την κορυφή.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Μποτσέλι έχει πωλήσει 24,3 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ, ενώ με το «Believe» κατακτά για 20η φορά την πρώτη θέση του καταλόγου των κλασικών άλμπουμ και για 14η φορά την πρώτη θέση του καταλόγου Classical Crossover Albums.
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα
- Τράπεζα της Ελλάδος: Τι αλλάζει στη στρατηγική της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό
- Ισοπαλία στο Μαρόκο – Μάλι (1-1), με τον Ελ Κααμπί βασικό



