Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother: Άγριος καβγάς μεταξύ Θέμη και Σοφίας

Big Brother: Άγριος καβγάς μεταξύ Θέμη και Σοφίας

Ένας ακόμα επεισοδιακός τσακωμός σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Θέμη και τη Σοφία

Ένας ακόμα επεισοδιακός τσακωμός σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Θέμη και τη Σοφία.

Συγκεκριμένα «λάδι στη φωτιά» έριξε ένα σχόλιο της Σοφίας, η οποία είπε ότι θα της λείψει το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Εντάξει το έγραψες το στοράκι σου (story); Λολ. Δηλαδή πρέπει να πούμε και γι’ αυτή που ό,τι έχει κάνει εδώ μέσα το κάνει για τα story; Καλά εννοείται πως τα κάνει για τα story. Εκείνη αποφάσισε για ένα άτομο που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα, να πετάξει αυτή την ατάκα. Για ποιο λόγο; Μήπως το έκανε για να προσπαθήσει να χαλάσει την εικόνα του Ζακ;

Ή τον θεωρεί δυνατό παίκτη; Δεν θα την αφήσω να βγει σωστή ποτέ γιατί είναι ψεύτρα. Προσπαθεί να στοχοποιήσει άτομα που είναι μια χαρά», σχολίασε ο Θέμης από το δωμάτιο επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους ο Θέμης κατηγόρησε για υποκρισία λόγω του ότι η παίκτρια λέει συνέχεια στον Big Brother πως θέλει να φύγει ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει μπροστά σε όλους πως θα πάρει μαζί τη μαξιλαροθήκη της για να θυμάται την εμπειρία της στο σπίτι.

«Πόσες φορές έχεις πει πως θες να φύγεις και δεν φεύγεις; Αφού το έχεις πει και δυο και τρεις φορές και τελικά δεν φεύγεις, τότε γιατί συνεχίζεις;», είπε ο Θέμης στη Σοφία σε υψηλούς τόνους.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους, ο Θέμης της είπε πως κάνουν πλάκα μεταξύ τους, γιατί γνωρίζονται πλέον. Τότε η Σοφία του απάντησε κατηγορηματικά πως δε γνωρίζονται και ο εκείνος της είπε νευριασμένος «τότε μη μας μιλάς. Φύγε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024