Αποκλειστικό MEGA : Καρέ- καρέ η επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου «υγειονομική βόμβα»
Άστεγοι, τοξικομανείς και μετανάστες εντοπίστηκαν να ζουν μέσα στα χαλάσματα, ενώ τα σκουπίδια που είχαν συσσωρευτεί ήταν τόσα, που για να απομακρυνθούν επιστρατεύτηκε μπουλντόζα.
Καρέ – καρέ κατέγραψε η κάμερα του Μεγάλου Καναλιού και ο Μαρίνος Αλιφέρης την επιχείρηση εκκένωσης εγκαταλελειμμένου κτιρίου, που είχε μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας.
Άστεγοι, τοξικομανείς και μετανάστες εντοπίστηκαν να ζουν μέσα στα χαλάσματα, ενώ τα σκουπίδια που είχαν συσσωρευτεί ήταν τόσα, που για να απομακρυνθούν επιστρατεύτηκε μπουλντόζα.
Αστυνομικοί φορώντας ειδικές στολές μπαίνουν μέσα στα χαλάσματα ενός μισογκρεμισμένου κτιρίου κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα.
Άστεγοι κοιμούνται πάνω σε χαρτόκουτες και σε παλέτες. Αναμεσά στα συντρίμμια του κτιρίου και σκεπασμένος με ένα κόκκινο σεντόνι εντοπίζεται ένα ακόμη ένας άνδρας που δεν έχει καταλάβει ότι γίνεται επιχείρηση της αστυνομίας.
Ο αστυνομικός τον ξυπνά και εκείνος σαστισμένος σηκώνεται και οδηγείται στην κλούβα.
Είναι η 83η εκκένωση κτιρίου οπού συγκεντρώνονται μετανάστες, τοξικομανείς και άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας από την αρχή του χρόνου.
Η ποσότητα των σκουπιδιών στο χώρο είναι τόσο μεγάλη που χρειάζεται μπουλντόζα για να τα απομακρύνει.
Το συγκεκριμένο κτίριο σύμφωνα με τους κάτοικους αποτελούσε και στέκι ομάδας ληστών που είχε σκορπίσει τον πανικό στην περιοχή. Στη διεύθυνση αλλοδαπών οδηγήθηκαν όλοι οι προσαχθέντες καθώς κάνεις τους δεν διέθετε έγγραφα για την παραμονή στη χώρα.
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442