Μάλιστα επέλεξε τη μέρα που ήταν αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών για να κάνει το αναχρονιστικό σχόλιό του.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα -τουλάχιστον προσβλητικό- σχόλιο, που προάγει τη βία κατά των γυναικών, από τον πρώην αθλητή ιστιοπλοΐας, Τάσο Μπουντούρη.

Μάλιστα επέλεξε τη  μέρα που ήταν αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών για να κάνει το αναχρονιστικό σχόλιό του:

«Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες», έγραψε ο Τάσος Μπουντούρης, κάτω από ανάρτηση της Ολυμπιονίκη, Βούλας Κοζομπόλη που αφορούσε το κίνημα «Πες όχι στη βία κατά τον γυναικών»!

Η απάντηση του Μπουντούρη

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Τάσος Μπουντούρης αναγκάστηκε να ανακαλέσει, και σε ανάρτησή του, μιλά για διαστρέβλωση των θέσεών του.

«Επειδή για ακόμη μία φορά κάποιοι έσπευσαν να διαστρεβλώσουν θέσεις και απόψεις μου (με γνωστά σε όλους μας κίνητρα), θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η προηγούμενη ανάρτησή μου είχε καθαρά ειρωνικό περιεχόμενο σαν απάντηση στο αμέσως προηγούμενο του δικού μου , σχόλιο. Αν κάποιοι δεν το αντιλήφθηκαν, ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό τους.

Αλλωστε και η Βούλα η Κοζομπόλη στην ανάρτηση της οποίας απάντησα και με την οποία με συνδέει φιλία χρόνων , αλλά και όσοι με ξέρουν από την αθλητική, και όχι μόνον, πορεία μου, γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο σέβομαι την κάθε γυναίκα και το μοναδικό ρόλο της στην οικογένεια, την κοινωνία και την ίδια μας τη ζωή.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να δηλώσω ότι λυπάμαι αν η ανάρτησή μου δημιούργησε παρερμηνείες και γιαυτό ακριβώς το λόγο επανορθώνω.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr