Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Ένα… ισπανικό δεκαήμερο γεμάτο δράση

Euroleague : Ένα… ισπανικό δεκαήμερο γεμάτο δράση

Οι Έλληνες «αιώνιοι» συνεχίζουν το ταξίδι στην Ευρώπη, σε μια σειρά από αγώνες που είναι βέβαιο ότι θα μας κάνουν να πεταχτούμε πολλές φορές από τον καναπέ μας

Σε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες (και) για τον αθλητισμό, η Ευρωλίγκα, που μεταδίδεται για την Ελλάδα μέσα από τα κανάλια Novasports στο Vodafone TV, συνεχίζεται (…σχεδόν) κανονικά και μάλιστα βρίσκεται εν μέσω ενός πολύ δυνατού δεκαημέρου. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το ταξίδι του στην Ευρώπη με μια πολύ σημαντική στάση στην Ισπανία, όπου συμμετέχει σε μια σειρά από ντέρμπι που μας έχουν ήδη κάνει να πεταχτούμε πολλές φορές από τον καναπέ μας. Ποιες είναι όμως οι ημερομηνίες που μας βρίσκουν καθηλωμένους μπροστά στην οθόνη;

17 Νοεμβρίου

Στις 10 το βράδυ ο εξάστερος Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε  αντιμετωπίζοντας τη Βαλένθια, στην έδρα της στην Ισπανία, απογοητεύοντας τους φιλάθλους του εξαιτίας της αδυναμίας στην άμυνά του, και φτάνοντας τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Την αμέσως επόμενη μέρα, ήταν προγραμματισμένο και το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα που (και) φέτος ανήκει στα φαβορί, έχοντας διαγράψει ήδη μια πολύ δυνατή πορεία στη διοργάνωση. Όμως η… πανδημία είχε άλλα σχέδια, και οι ερυθρόλευκοι, με τα αρνητικά τους τεστ, πλέον, στο χέρι, ελπίζουν στην κανονική πραγματοποίηση του ματς. Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ευοίωνα για την ομάδα του Πειραιά.

19 & 20 Νοεμβρίου

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην ιβηρική χερσόνησο, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τη Μπασκόνια, την ομάδα της χώρας των Βάσκων στις 19 Νοεμβρίου. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν αναμενόμενο πως θα αποτελούσε σημαντική απειλή για τον Παναθηναϊκό, έχοντας καταφέρει να επικρατήσει με ευκολία επί της Μπιλμπάο στην 4η αγωνιστική. Και πράγματι, επιβεβαίωσε τη «διαβολοβδομάδα» του τριφυλιού που ηττήθηκε για άλλη μια φορά στην Ισπανία.

Την επόμενη ημέρα, στις 22:00, πραγματοποιήθηκε και ένα κλασικό ντέρμπι με τις ισχυρές ομάδες της Φενέρμπαχτσε και της Ρεάλ Μαδρίτης να συγκρούονται στην Ισπανία. Η Ρεάλ απέδειξε ότι ο τίτλος της «βασίλισσας» της ανήκει δικαίως, συντρίβοντας τη Φενέρ με 94-65.

26 & 27 Νοεμβρίου

Σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης που προβλέπεται συναρπαστικό, αφού μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες «κάνουν περίπατο» γεμάτο νίκες.

Την επόμενη ημέρα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τα αρνητικά σκορ των τελευταίων αγώνων, αντιμετωπίζοντας στις 21:00 τη Μπάγερν Μονάχου στη Μπουέσα Αρένα. Ο αγώνας πάντως αναμένεται σκληρός, αφού η Μπάγερν έχει ήδη «δείξει τα δόντια της» επικρατώντας με ευκολία της Λούντβιχσμπουργκ στη Bundesliga.

Οι πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις έρχονται στην οθόνη σου μέσα από τα κανάλια Novasports & Eurosport που είναι διαθέσιμα στο Vodafone TV με χρήση αποκωδικοποιητή. Εκεί θα βρεις και τις μεγαλύτερες πρεμιέρες on demand αμέσως μετά την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες, όλες τις αγαπημένες μας παραγωγές της HBO, έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών, αλλά και πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, για να τις απολαύσεις όποτε θες και από τη συσκευή της επιλογής σου.

Μάθε περισσότερα για τα πακέτα του Vodafone TV εδώ.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024