Κοροναϊός : Έκκληση Πέτσα να μην γίνει η γιορτή του Αγ. Ανδρέα λόγος υπερμετάδοσης
Κάλεσε τους πολίτες να να τηρούν τα μέτρα να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα με την οικογένειά τους, ώστε να αποφευχθούν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη γιορτή του Αγίου Δημήτριου στη Θεσσαλονίκη.
Έκκληση «να μη γίνει μια μεγάλη υπερτοπική γιορτή λόγος υπερμετάδοσης», αναφερόμενος στη γιορτή του Αγίου Ανδρέα στις 30 Νοεμβρίου, απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Κάλεσε τους πολίτες να να τηρούν τα μέτρα να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα με την οικογένειά τους, ώστε να αποφευχθούν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη γιορτή του Αγίου Δημήτριου στη Θεσσαλονίκη.
«Ο στόχος παραμένει ένας οι Έλληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς, και από την άνοιξη του 2021 να ανοίξει μια νέα εποχή για τη χώρα μας» υπογράμμισε.
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442