Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα στείλει Σιδηρόπουλο και Σκουλά στα σπίτια τους ο Κλάτενμπεργκ;

Θα στείλει Σιδηρόπουλο και Σκουλά στα σπίτια τους ο Κλάτενμπεργκ;

Ο Κλάτενμπεργκ έβγαλε στη «σέντρα» Σιδηρόπουλο και Σκουλά που δώρισαν δύο πολύτιμους βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι όμως αν θα τους στείλει σπίτια τους ή όλο αυτό έγινε για να… γίνει;

Για να φτάσει ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ να «βγάλει στη σέντρα» την… εξυγίανση και το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τρία χρόνια με στόχο να ευνοούνται οι ομάδες των… χαλίφηδων, καταλαίνετε πόσο μεγάλο «έγκλημα» συντελέστηκε στην Τούμπα. Και το θέμα πλέον τώρα είναι αν θα στείλει σπίτια τους, τους Σιδηρόπουλο και Σκουλά.

Η αλλοίωση του αγώνα, η αλλοίωση του πρωταθλήματος για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μείνει κοντά στην κορυφή, την ζήσαμε ακομη μια φορά στα χρόνια των… Γραμμένων. Για αυτό έδρασαν τα δύο «αγνά τέκνα» της… εξυγίανσης, Σιδηρόπουλος και Σκουλάς και κατήργησαν το VAR μετρώντας γρήγορα-γρήγορα το γκολ του Ελ Καντουρί ώστε να πάρει το τρίποντο η ομάδα του «πατερούλη».

Ο Κλάτενμπεργκ όπως λέει το ρεπορτάζ την… είπε χοντρά στον Σιδηρόπουλο που δεν.. είδε, δεν… άκουσε τίποτα στη Τούμπα στο 91΄. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής που ίσως να αρχίζει να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει στο Ελλάντα και την ΕΠΟ των… Γραμένων , ίσως πλέον να βλέπει πως το πράγμα παρά πάει και κοιτάει να απεμπλακεί.

Τι ακριβώς σκέφτεται θα φανεί σύντομα. Γιατί ξέχωρα απο το «ξεγύμνωμα» της… εξυγίανσης και την ξεκάθαρη τοποθέτηση του για την αλλοίωση του αγώνα με τον ΠΑΣ και συνολικά του πρωταθλήματος καθώς ο ΠΑΟΚ πήρε άλλους δύο βαθμούς χάρισμα, ο Κλάτενμπεργκ οφείλει να πράξει και ως αρχιδιαιτητής. Τι εννούμε; Ο ίδιος τα «έχωσε» στον Σιδηρόπουλο που δεν είδε το καθαρό φάουλ στον Πρίσμαν απο τον Τσόλακ.

Τον Σιδηρόπουλο που είχε το θράσσος να αντιδράσει κιόλας. Τον Σιδηρόπουλο που θα μπορούσε κάλλιστα, σε μια φάση στο 91΄ που έκρινε τον αγώνα, να πάει (ως όφειλε) στο VAR να δει ξανά την φάση και να είναι σίγουρος. Γιατί όμως δεν πήγε; Γιατί ο ΠΑΟΚ σκόραρε… Θα πήγαινε στην ίδια φάση αλλά αντίστροφα; Δεν θα χρειαζόταν γιατί ο Σκουλάς θα είχε… δει το φάουλ και θα το καταλόγιζε με συνοπτικές διαδικασίες. Ναι, έτσι άλλωστε λειτουργεί η «εξυγίανση» στο Ελλάντα των… Γραμμένων.

Το ζητούμενο όμως τώρα είναι άλλο. Θα τιμωρήσει όπως πρέπει τον Σιδηρόπουλο και τον Σκουλά ο Κλάτενμπεργκ ή όλο αυτό έγινε για να… γίνει; Για τις εντυπώσεις δηλαδή, για να λένε οι προπαγανδιστές απο τα lidl που πληρώνει αδρά ο «πατερούλης» πως «να ο Κλάτενμπεργκ παίρνει θέση και κατά του ΠΑΟΚ».

Γιατί αν δεν πάνε σπίτια τους ο Σιδηρόπουλος και ο Σκουλάς που αλλοίωσαν με τέτοιο τρόπο το ματς, χωρίς ντροπή, καταργώντας την τεχνολογία, για να νικήσει ο ΠΑΟΚ τότε το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Θα πρόκειται απλα για σόου και τίποτα παραπάνω. Για να δούμε λοιπόν…

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024