
Μπαρτσελόνα : Έγινε η πρώτη ομάδα με 50 κερδισμένα πέναλτι στο Champions League
Τα 50 πέναλτι στο Champions League έφθασε η Μπαρτσελόνα
Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έμεινε εκτός αποστολής, ωστόσο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει μια εμφατική νίκη με 4-0 στο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό, να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και να κλειδώσει τη θέση της στους «16» του Champions League.
Οι «μπλαουγκράνα» ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ να σκοράρει τα δύο γκολ και να πρωταγωνιστεί στο άνετο διπλό της ομάδας του στην Ουκρανία. Ο δανός επιθετικός ήταν αυτός που ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι στο 70όο λεπτό. Ένα πέναλτι που ήταν ιστορικό για τους Καταλανούς.
Αυτό ήταν το 50ό πέναλτι που κερδίζει η Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι η πρώτη ομάδα του θεσμού που καταφέρνει να φθάσει στο συγκεκριμένο αριθμό.
Ακολουθούν η Ρεάλ με 48, η Μπάγερν με 46, η Γιουνάιτεντ με 33 και τέλος η Άρσεναλ με 30 πέναλτι.
- Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για Σουηδία η γαλανόλευκη (vids)
- Τούρκος πρέσβης: Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος συνδέουν τους λαούς, τις οικονομίες και το μέλλον μας
- Ο Τραμπ χρειάζεται ένα τέλος στον πόλεμο, αλλά δεν ξέρει πώς να το πάρει – Οι επιθέσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία
- Συναγερμός στον Κορυδαλλό: Φωτιά σε διαμέρισμα – Εγκλωβισμένος ένοικος στην ταράτσα της πολυκατοικίας
- Ουκρανικά drones έπληξαν τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού






