Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νεϊμάρ «λύτρωσε» την Παρί (1-0), εύκολο βράδυ για την Γιουνάιτεντ

Ο Νεϊμάρ «λύτρωσε» την Παρί (1-0), εύκολο βράδυ για την Γιουνάιτεντ

Οι Γάλλοι επικράτησαν με 1-0 της Λειψίας και έπιασαν στη δεύτερη θέση τους Γερμανούς με 6 βαθμούς – Εύκολη νίκη για τη Γιουνάιτεντ, 4-1 την Μπασακσεχίρ.

Νίκη-χρυσάφι που την διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16» του Champions League πέτυχε η Πάρι Σεν Ζερμέν απέναντι στην Λειψία (1-0), χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νεϊμάρ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Μπασακσεχίρ.

Με αυτή τη νίκη οι Παριζιάνοι έφτασαν τους 6 βαθμούς και έπιασαν στη δεύτερη θέση τους Γερμανούς, ενώ οι Βρετανοί βρίσκονται στην κορυφή με 9 βαθμούς και ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» την πρώτη θέση του ομίλου. Στον πάτο η τούρκικη ομάδα με 3 πόντους.

«Πάρτι» στο Ολντ Τράφορντ για την Γιουνάιτεντ

Σε παράσταση για ένα όλο, όπως ήταν αναμενόμενο, μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ στο Ολντ Τράφορντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησαν με 4-1 και πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα ματς στη φετινή διοργάνωση.
Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στην αναμέτρηση. Ο Ράσφορντ πάτησε περιοχή, ξέφυγε από δύο αμυντικούς, σούταρε, αλλά ο Γκιουνόκ απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Ο τερματοφύλακας της τούρκικης ομάδας όμως δεν έκανε το ίδιο πέντε λεπτά αργότερα. Ο Αλεξ Τέλες εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι και ο Μπρούνο Φερνάντες με ένα τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 12’ η Γιουνάιτεντ σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 14’ το ωραίο σουτ του Μπρούνο Φερνάντες έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Μπασακσεχίρ.

Στο 19′ η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλκσιερ έκανε το 2-0 και πάλι με τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Αλεξ Τέλες έκανε τη σέντρα, ο Γκιουνόκ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο μέσος της Γιουνάιτεντ από κοντά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Κόκκινους Διαβόλους.

Στο 33’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαλινόλι στον Ράσφορντ, με τον Άγγλο επιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και να κάνει το 3-0. Στο 39’ και στο 43’ ο Μπρούνο Φερνάντες έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, αλλά του το αρνήθηκε ο κίπερ της Μπασακσεχίρ. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος η τούρκικη ομάδα απείλησε στο 50΄με τον Βίστσα, αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Τουρούτς.

Ο άσος της τούρκικης ομάδας σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και μείωσε σε 3-1 το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα η Μπασακσεχίρ μάλιστα είχε δοκάρι σε σουτ του Βίστσα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ντάνιλν Τζέιμς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από την πάσα του Γκρίνγουντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα (59′ Μπράντον Γουίλιαμς), Λίντελεφ (45′ Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες, Φρεντ, Φαν Ντε Μπέεκ, Μαρσιάλ (82′ Μάτιτς), Μπρούνο Φερνάντες (59′ Γκρίνγουντ), Ράαφορντ (59′ Ντάνιελ Τζέιμς), Καβάνι

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Γκιουνόκ, Ραφαέλ, Σκρτελ, Επουρεάνου, Μπαλινόλι (74′ Καλντιμίρ), Οζκάν (74′ Γκουιλάνο), Βίστσα, Τουρούτς, Καχβετσί (45′ Τεκντεμίρ), Τσαντλί (61′ Γκούλντμπραντσεν), Μπα

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024