Σοκ και θλίψη προκάλεσε σε όλο τον πλανήτη η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο… Θεός της μπάλας δεν είναι πλέον κοντά μας, με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αποχαιρετούν τον θρυλικό Αργεντινό.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε τον Λατινοαμερικάνο, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου και έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να λατρέψουν την στρογγυλή θεά.
«Ενας πραγματικός θρύλος του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ντιέγκο Μαραντόνα», ανέφερε στο μήνυμά του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.