
Ο Κασιδιάρης νοσοκόμος, ο Παναγιώταρος καντινιέρης
Ποιες δουλειές επέλεξαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στη φυλακή
Τώρα θα μου πείτε ποιος ασχολείται με τους φυλακισμένους Χρυσαυγίτες; Κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού καταδικασμένους για εγκληματικές ενέργειες, εάν δεν έκαναν διάφορες κινήσεις μέσα από τις φυλακές Δομοκού.
Μαθαίνω λοιπόν ότι τελευταίως γίνονται αρκετά τηλεφωνήματα προς τα έξω τα οποία έχουν έναν σκοπό: Να παραμεριστούν τα πάθη και τα μίση όλων των ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν).
Και ας βρίσκονται αυτοί στη φυλακή Δηλαδή αυτό που γίνεται τούτες τις ημέρες μέσα από τα κελιά των χρυσαυγιτών είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα του Κασιδιάρη προς τον Λαγό (στις Βρυξέλλες) καθώς και προς τους Κώνστα και Ζαφειρόπουλο του Εθνικού Μετώπου (πιο ακραίο κόμμα από το δικό του) για ένωση «εθνικιστικών» όπως τις ονομάζουν, δυνάμεων.
Με την ευκαιρία μαθαίνω ότι στις φυλακές, ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιώταρος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή…hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… «Καραϊσκάκης») καθαριστής.
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του
- Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών στην Εθνική Οδό


