Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
WindowSwap : Ανοίξτε παράθυρο σε ολόκληρο τον κόσμο

WindowSwap : Ανοίξτε παράθυρο σε ολόκληρο τον κόσμο

Η ιστοσελίδα WindowSwap μας ανοίγει κυριολεκτικά και μεταφορικά ένα παράθυρο οπουδήποτε στον κόσμο

Μερικοί από εμάς είναι αρκετά τυχεροί που έχουν ένα παράθυρο με σκοπό να ξεφεύγει λιγάκι το μυαλό μας και να μπαίνει ο ήλιος μέσα στο σπίτι μας. Για όσους δεν είναι τόσο τυχεροί ή απλά έχουν βαρεθεί να βλέπουμε την μπουγάδα του γείτονα, ένας νέος ιστότοπος που ονομάζεται WindowSwap μπορεί να σας βοηθήσει επιτρέποντάς σας να περιηγηθείτε στην virtual θέα άλλων ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Ανοίξτε παράθυρο στον κόσμο

Το WindowSwap είναι ένα έργο καραντίνας των Sonali Ranjit και Vaishnav Balasubramaniam που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ενός παραθύρου και τη μοναδική του προβολή από διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν σκηνές από όλα: υπάρχει ένας βροχερός δρόμος στην Ταϊλάνδη, ένα μικρό χωράφι με ένα απαλό αεράκι μια ηλιόλουστη μέρα στην Αυστρία, μια θέα στο βουνό από την Ελβετία, έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Λονδίνο, μια θέα πάνω από έναν θαλάσσιο περίπατο και τον ωκεανό στην Ιαπωνία , μια γάτα που παρακολουθεί τα πουλιά στο Κατάρ, μια θέα στον ορίζοντα της πόλης στη Σιγκαπούρη και το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής: μια σχεδόν πανοραμική θέα της λίμνης Ammersee στη Γερμανία.

Τα βίντεο έχουν προ-καταγραφεί και μπορούν πραγματικά να κάνουν την καραντίνα σας πιο ανεκτή και την αγάπη σας για τα ταξίδια να ξαναφουντώσει. Ο ιστότοπος ζητά βίντεο HD 10 λεπτών για το «παράθυρο και την θέα σας», μαζί με το όνομα και την τοποθεσία του δημιουργού. «Οριζόντια, κάθετα, τετράγωνα, στρογγυλά ή διακοσμητικά, όλα τα είδη των παραθύρων είναι ευπρόσδεκτα!», προειδοποιεί ο ιστότοπος.

Εσείς αλήθεια τι βλέπετε από το παράθυρο σας;

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024