Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιερώνυμος : Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο - Τι αναφέρει

Ιερώνυμος : Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο – Τι αναφέρει

Ο κ. Ιερώνυμος διαγνώσθηκε θετικός σε προγραμματισμένη μοριακή εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11

Αρκετά ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, αναφέρει νέο ιατρικό ανακοινωθέν το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Ιερώνυμος διαγνώσθηκε θετικός σε προγραμματισμένη μοριακή εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11. Από το πρωί της Πέμπτης, 19 Νοεμβρίου, νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν δεν υπάρξουν άλλες επιπλοκές ή λοιμώξεις και παραμείνει απύρετος, είναι πολύ πιθανόν έως το Σάββατο (ή το πολύ τη Δευτέρα) να πάρει εξιτήριο.

Η «μυστική» επίσκεψη Τσιόδρα

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τον Αρχιεπίσκοπο, που βρίσκεται στα καλά χέρια της διευθύντριας των ΜΕΘ Αναστασίας Κοτανίδου, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Κάθισε αρκετή ώρα μαζί του. Μίλησαν για πολλά θέματα και για εκκλησιαστικά αλλά και για το σύστημα Υγείας και την πίεση που δέχεται.

Άλλωστε, ειπώθηκε, ο πεθερός του Τσιόδρα, ο πατέρας Κωνσταντίνος, διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Αρχιεπίσκοπο. Όπως βεβαίως και ο κ. Τσιόδρας. Είναι άνθρωπος της εκκλησίας και, όπως οι περισσότεροι θυμούνται, ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας την Άνοιξη πήγε και έψαλε κεκλεισμένων των θυρών στην εκκλησία Σταυροπροσκυνήσεως στα Σπάτα.

Ο κ. καθηγητής ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα και για την κατάσταση της υγείας όλων των υπολοίπων ασθενών με covid-19 της ΜΕΘ της ΜΑΘ του Ευαγγελισμού και είχε στενή συνεργασία με την καθηγήτρια Εντατικολογίας, Αναστασία Κοτανίδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024