Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : «Μέσα» Βινάγκρε και Ραφίνια

Ολυμπιακός : «Μέσα» Βινάγκρε και Ραφίνια

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αντίστροφα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Δευτέρας προπονήθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την βρετανική ομάδα. Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται τόσο ο Ρούμπεν Βινάγκρε όσο και ο Ραφίνια.

Ο Πορτογάλος μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας προπονήθηκε κανονικά, μετά από αρκετές ημέρες, ενώ όσον αφορά στον Βραζιλιάνο, ο τεχνικός των Πειραιωτών είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και οι νεαροί Κίτσος, Νικόλης, Τσάβος και Σουρλής.

Συγκεκριμένα, ο Κίτσος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ο Νικόλης επίσης ως αριστερό μπακ, αλλά και ως στόπερ, ο Τσάβος είναι δεξί μπακ, ενώ ο Σουρλής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Αχμέντ Χασάν και Ελ Αραμπί, που είχαν νοσήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από κορωνοϊό, αλλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λόγω Covid-19 έμεινε εκτός και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος όπως τόνισε ο Μαρτίνς, βρέθηκε επίσης θετικός, ενώ στην 23άδα δεν βρίσκεται ούτε ο Μπρούμα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024