Γραφείο-τραπέζι-βιβλιοθήκη, τραπέζι-ζαρντινιέρα, μπουφές-βιβλιοθήκη και δεν συμμαζεύεται…

Ίσως αυτά τα έπιπλα μάς θυμίζουν την εποχή των γονιών μας και μας φοβίζει η απουσία αισθητικής τους, αλλά μάλλον δεν έχουμε δίκιο. Οι εταιρείες ήδη από πριν την καραντίνα λανσάρουν σειρές επίπλων που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς, χωρίς να χάνουν τον αισθητικό τους ρόλο στον χώρο μας.

Σπίτια ανοιχτά, με περισσότερους κενούς και μίνιμαλ χώρους που ξεκουράζουν το μάτι και την ψυχή είναι το τελευταίο ζητούμενο των interior designers. Αν το γραφείο μας, λοιπόν, μπορεί παράλληλα να είναι και μια μικρή βιβλιοθήκη και αυτό να μας εξοικονομήσει μερικά τετραγωνικά στα οποία μπορούμε να βάλουμε φυτά ή και τίποτα απολύτως, τότε γιατί να μην το προτιμήσουμε;

Ας μπει ένα τέλος στην «βαβούρα» που δημιουργούν τα πολλά έπιπλα, εκεί όπου ένα θα μπορούσε να κάνει την δουλειά περισσότερων.

Φυσικά, τα elegant multifuctional έπιπλα που κρατούν και τον πήχυ της εμφάνισης ψηλά δεν κοστίζουν λίγο. Το να τα προμηθευτούμε, όμως, αποτελεί ένα είδος επένδυσης. Κάντε την έρευνά σας, αναζητήστε και ξεφυλλίστε καταλόγους.

Μην κάνετε υπερβολές, δεν χρειάζεται να αντικαστήσετε όλα τα έπιπλά σας με πολυλειτουργικά. Σίγουρα, όμως, μια ανανέωση θα κάνει καλό σε εσάς και στον χώρο σας.

Δείτε δύο ιδέες:

Βιβλιοθήκη με μετακινούμενα ράφια για πολλαπλές χρήσεις από γνωστή, ελληνική εταιρεία επίπλων.

Τραπέζι και αποθηκευτικός χώρος δύο σε ένα. Η εμφάνιση άψογη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr