Ούτε ο φόβος του κοροναϊού ούτε του προστίμου, δεν σταματάει, τις παράνομες κατ’οίκον επισκέψεις, που πραγματοποιούν κομμωτές και κομμώτριες

Ούτε ο φόβος του κοροναϊού ούτε του προστίμου, δεν σταματάει, τις παράνομες κατ’οίκον επισκέψεις, που πραγματοποιούν κομμωτές και κομμώτριες.

Εν μέσω πανδημίας, με αυξημένο το κίνδυνο μετάδοσης, ορισμένοι αψηφούν το lock down και εκμεταλλεύονται το κλείσιμο των κομμωτηρίων για να αυξήσουν τις δουλείες τους…

Οι υπηρεσίες πλήρεις και όλων των ειδών.

Μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία, προσπαθούσε επίμονα να κλείσει το ραντεβού, αφού ήταν ήδη σε πελάτισσα, και όπως λέει δεν φοβάται τους ελέγχους και μετακινείται ελεύθερα παρά την απαγόρευση.

Και αν ενδιαφέρεστε για ανδρικό κούρεμα και περιποίηση γενειάδας, μπαρμπέρηδες, με όλα τα σύνεργα όπως φαίνεται, εκτελούν κατ’οικον επισκέψεις…

Οι τιμές για τις κομμώτριες κατ’οίκον διαφέρουν, ανάλογα με την εμπειρία και τις υπηρεσίες, αφού κάποιες κυρίες παρουσιάζονται εξειδικευμένες και μάλιστα προσφέρουν και υπηρεσίες αξίας 90 ευρώ!

Αν και οι τιμές διαφέρουν από κομμώτρια σε κομμώτρια για κάθε υπηρεσία στο σπίτι, όλες χρησιμοποιούν το 4 για παροχή βοηθείας στο σπίτι, σε περίπτωση που τους σταματήσουν για έλεγχο.

Και όλα αυτά ενώ η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, εν μέσω lockdown, με δεκάδες ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να έχουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους και τους λογαριασμούς να τρέχουν.

Ο κομμωτής Ηλίας Κατσαρός μιλώντας στο MEGA, έκανε λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό από πολλούς κομμωτές που κερδοφορούν εις βάρος όλων των επιχειρηματιών που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους όπως προστάζει ο νόμος και η κοινωνία και το υγειονομικό καλό όλων.

Ζήτησε μάλιστα από την πολιτεία μια προστασία απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr