Ασκησε κριτική στην κυβέρνηση

Στο «αντάρτικο» βγήκε τις τελευταίες ημέρες ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση γιατί δεν έλαβε νωρίτερα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη.

Οι παρεμβάσεις του προκαλούν την αντίδραση άλλων παραγόντων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πάσχιζαν να επιβληθούν εγκαίρως μέτρα ενώ ο περιφερειάρχης αγωνιούσε μόνο για την ευημερία της τοπικής οικονομίας. Οχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις, καθώς όπως φαίνεται από τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, η Περιφέρεια από την 1η Ιουλίου μέχρι τώρα επέβαλε 10 πρόστιμα, ύψους 1.500 ευρώ, για τους ελέγχους που έκανε.

Το ίδιο διάστημα τα κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, της ΕΛ.ΑΣ. και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας επέβαλαν πρόστιμα ύψους 75.000 ευρώ. Επειδή εκτιμάται ότι το μείγμα κακώς εννοούμενης αλληλεγγύης, χαλαρότητας και διαφθοράς δεν βοηθά τη Θεσσαλονίκη να ανακάμψει, τις προσεχείς ημέρες θα εγκατασταθεί στην πόλη κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα και θα δημιουργηθεί επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ ώστε όλες οι απαιτούμενες ενέργειες να γίνονται επί τόπου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr