Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο δύο Σερραίοι, ο Γιώργος Θεοχάρης και ο Απόστολος Βαφειάδης, είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ένα «ευχαριστώ» 42,195 χιλιομέτρων, όση η απόσταση που διένυσαν στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου των Σερρών συμμετέχοντας στον Athens Marathon Virtual Edition, τον 1ο εικονικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Για τέσσερις ώρες ο έφορος του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, Γιώργος Θεοχάρης, και ο αθλητής του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, Απόστολος Βαφειάδης, έτρεχαν γύρω από το Νοσοκομείο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τους ήρωες της πρώτης γραμμής κατά της πανδημίας, να ανταποδίδουν με έναν χαιρετισμό από τα παράθυρα την αγάπη αυτή.

«Ένα μεγάλο μπράβο στα δύο παιδιά για την τιμή που μας έκαναν, να χρησιμοποιήσουν τον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου για να περάσουν μήνυμα ζωής, για το προσωπικό και για τους ασθενείς», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Νίκος Φαρμάκης, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η ενέργεια δίνει δύναμη στον αγώνα που κάνουν κατά του κοροναϊού, ενώ τόνισε ότι το Νοσοκομείο αντέχει. «Είμαστε δυνατοί και να ξέρουν οι Σερραίοι ότι ανά πάσα στιγμή όποιος αν χρειαστεί να έρθει εδώ θα τον περιθάλψουμε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr