
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ : Με κοροναϊό και ο γιος του Τραμπ
«Ο Ντον εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του πρεσβύτερου γιου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, δήλωσε εκπρόσωπος του πρεσβύτερου γιου του ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ.
«Δεν έχει συμπτώματα»
«Ο Ντον εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και μετά το αποτέλεσμα του τεστ έχει μπει σε καραντίνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.
Πηγή: ΑΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη των τριών 20χρονων που κατηγορούνται για «υπόθαλψη εγκληματία»
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν


