Παναθηναϊκός : Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Φάληρο
Δεν έκρυβε εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού από τον Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».
Ο Ρουμάνος προπονητής συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές, αυτούς οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να παίξουν στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.
Ο Φρανκ Βέλεθ δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης για τακτικούς λόγους, καθώς και οι Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αγιούμπ.
Ο 22χρονος επιτελικός έμεινε εκτός, αφού ο Ρουμάνος προπονητής θεωρεί ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.
Αναλυτικά η αποστολή του Τριφυλλιού:
Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουανκάρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442