Στο ζήτημα που αφορά όλους μας και δεν είναι άλλο από την ημερομηνία της άρσης του lockdown στην Ελλάδα, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Στο ζήτημα που αφορά όλους μας και δεν είναι άλλο από την ημερομηνία της άρσης του lockdown στην Ελλάδα, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του δεύτερου καθολικού lockdown, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε υπογραμμίσει ότι θα διαρκέσει μέχρι στις 30 Νοεμβρίου, ενδεχόμενο που μοιάζει αυτή τη στιγμή να απομακρύνεται.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε πως «είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά».

«Η άρση των lockdown απασχολεί τους πάντες. Με βάση τα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε πιο σαφή στοιχεία για το τι θα γίνει» είπε.

«Η πρόθεση είναι να πάμε σε σταδιακή άρση»

«Σταδιακά και προσεκτικά, με απόλυτο σεβασμό στην επιδημιολογική κατάσταση, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση για άρση του lockdown» συμπλήρωσε.

Η πρόθεση είναι να πάμε σε σταδιακή άρση. Σε κάθε περίπτωση όλα θα αξιολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. Ας μην κάνουμε πίσω όμως στην τήρηση των μέτρων» υπογράμμισε στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr