
Lockdown : Αγνόησαν τα μέτρα και έστησαν γλέντι
Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, επαγγελματίες που έχουν ανοιχτά τα καταστήματά τους και εξυπηρετούν ανάγκες πολιτών.
Κορονο-πάρτι με κλαρίνα έστησαν κάποιοι ανεύθυνοι στη Μαγνησία, αγνοώντας τα μέτρα αλλά και τα χιλιάδες κρούσματα κοροναϊού.
Όπως αναφέρει για τη Μαγνησία το e-thessalia.gr, μία παρέα που ξεπερνούσε τα 10 άτομα έκαναν γλέντι με… ψητά και κλαρίνα. Το “πανηγύρι” στήθηκε σε καλύβι στην περιοχή Σαριγκιόλ του Βελεστίνου και μάλιστα, μεταδόθηκε live από το Facebook από έναν συμμετέχοντα κτηνοτρόφο.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φίλοι των συγκεντρωμένων τους “αποθέωναν” με σχόλια κάτω από το βίντεο στο Facebook για την απόφαση να στήσουν γλέντι.
Από τους συμμετέχοντες στο βίντεο διακρίνονται – σύμφωνα πάντα με το e-thessalia.gr – πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, επαγγελματίες που έχουν ανοιχτά τα καταστήματά τους και εξυπηρετούν ανάγκες πολιτών.
Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, υπήρχαν συμμετέχοντες που έχουν φιλικά πρόσωπα να βρίσκονται σε καραντίνα καθώς νοσούν με κοροναϊό.
- Η 11άδα της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pic)
- O θάνατος του ελεύθερου χρόνου: Γιατί νιώθουμε ενοχές όταν δεν κάνουμε τίποτα;
- Εκεχειρία 10 ημερών στον Λίβανο ανακοίνωσε ο Τραμπ – Καλεί Νετανιάχου και Αούν στην Ουάσιγκτον
- Αλληλοκατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο της 19χρονης – Ρίχνουν όλες τις ευθύνες στη Μυρτώ
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»

