Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα

Καιρός : Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα

Μικρή πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει, έως το απόγευμα, στα Νότια Δωδεκάνησα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται την Παρασκευή στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στην Εύβοια, ενώ καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σε Δωδεκάνησα και Κρήτη.

Την ίδια στιγμή με μία έκτακτη ενημέρωση μέσω facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για μετεωρολογική έκπληξη στον καιρό του Σαββατοκύριακου.

«Μετεο-έκπληξη. Αντί για βροχή, ασθενείς χιονοπτώσεις δείχνουν ξαφνικά τα πρωινά στοιχεία στα βορειοδυτικά το Σαβ/κύριακο ακόμα και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο!! Η μικρή μετατόπιση του χαμηλού της Ιταλίας ανατολικότερα ίσως καταφέρει να δώσει το πρώτο πασπάλισμα χιονιού της σαιζόν ακόμα και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας (600-700μέτρα) και κάτιτις παραπάνω στα υπόλοιπα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, της Ηπειρου και της δυτικής Θεσσαλίας, την νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή! Λεπτομέρειες στο 15λεπτο δελτίο καιρου της ΕΡΤ3.. Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Μετεο-έκπληξη!
Αντι για βροχή, ασθενείς χιονοπτώσεις δείχνουν ξαφνικά τα πρωινά στοιχεία στα βορειοδυτικά το…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Ήδη έντονες βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν έως το πρωί σήμερα στην Κρήτη. Τα μεγαλύτερα ύψη που κατέγραψε το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ήταν στο Τζερμιάδο Λασιθίου (55 χιλιοστά), στο Φουρφουρά Ρεθύμνου (43) και στον Πλακιά Ρεθύμνου (40).

Κατά το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές, κυρίως στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Εύβοια, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής αναμένονται και πάλι στην Κρήτη. Μικρή πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει, έως το απόγευμα, στα Νότια Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από το απόγευμα.

Ισχυροί έως θυελλώδεις 6-8 μποφόρ θα παραμείνουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και σήμερα. Στο Ιόνιο οι ανατολικοί άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16-18 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά, τους 12-15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τους 13-16 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024