Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα : Έτοιμος να τελειώσει τη δουλειά… με τον Μέσι στο πλευρό του

Γκουαρντιόλα : Έτοιμος να τελειώσει τη δουλειά… με τον Μέσι στο πλευρό του

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι και στοχεύει να τελειώσει τη δουλειά που έχει αφήσει στη μέση, έχοντας στην ομάδα του τον… Λιονέλ Μέσι!

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά, μπορεί τα περισσότερα Μέσα της Αγγλίας και της Ισπανίας να θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά… Ο Καταλανός τεχνικός έκλεισε τα αυτιά του στις φήμες και έβαλε την πένα του σε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στους «πολίτες» έως το καλοκαίρι του 2023, κάνοντας τον παράλληλα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Premier League.

Η είδηση της ανανέωσης του Πεπ στη Μάντσεστερ Σίτι ήχησε ως μελωδία στα αυτιά των φιλάθλων και της διοίκησης του συλλόγου. Ο Γκουαρντιόλα θεωρείται και όχι αδίκως, ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο στέμμα της Ευρώπης. Αυτός που θα κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο των Σαουδάραβων. Μπορεί η Σίτι να αποτυγχάνει παταγωδώς όλα τα χρόνια στο Champions League, ωστόσο δεν τίθεται κανένα θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Και είναι διατεθειμένη να κάνει όλα τα χατίρια στον 49χρονο τεχνικό της ομάδας. Ακόμη και αν αυτό μοιάζει με όνειρο επιστημονικής φαντασίας.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα φάνταζε πιο κοντά από ποτέ το καλοκαίρι που μας πέρασε… Ο Αργεντινός σταρ έκανε γνωστή την πρόθεση του να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» μέσω ενός fax. Ο pulga έμεινε στους «μπλαουγκράνα» για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια με την ομάδα της καρδιάς του, ωστόσο από τον Ιανουάριο θα έχει το ελεύθερο να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως με τη φυγή του Μπαρτομέου ο Μέσι θα άλλαζε σκεπτικό και θα υπέγραφε την αιώνια παραμονή του στη Βαρκελώνη. Οι τελευταίες δηλώσεις του Αργεντινού ωστόσο δείχνουν πως το μυαλό του βρίσκεται ακόμα στην πόρτα της εξόδου. Ο Μέσι δεν φαίνεται πρόθυμος να παραμείνει. Ενώ σαν σύμπτωση η ανανέωση του Γκουαρντίολα στη Σίτι ήρθε μια μέρα μετά τις δηλώσεις του 33χρονου, πως βαρέθηκε να φταίει για το ό,τι συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα.

Όσο δεν ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα, η Σίτι έχει βάσιμες πιθανότητες να ονειρεύεται. Και μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η ανανέωση του Καταλανού τεχνικού με τους back to back πρωταθλητές Αγγλίας τις σεζόν 2017/18, 2018/19.

Με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρντιόλα έχει κατακτήσει τα πάντα εκτός από το Champions League… Ένας στόχος που παραμένει να είναι ο μεγαλύτερος για τον Καταλανό και τους citizens. Και με τον Μέσι στο πλευρό του οι πιθανότητες επίτευξης θα ανέβουν δραματικά.

Ο Πεπ είναι έτοιμος να τελειώσει αυτό που έχει αφήσει στη μέση… έχοντας στο πλευρό του τον Λιονέλ Μέσι…

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024