
Prada: 99% έκπτωση σχεδόν σε όλα τα προϊόντα… κατά λάθος
Λίγο νωρίτερα αποφάσισε να κάνει «Black Friday» o διάσημος ιταλικός οίκος Prada βάζοντας σε έκπτωση 99% σχεδόν όλα τα προϊόντα σε e-shop του, έστω και κατά λάθος
Ένα ασυνήθιστό «ατύχημα», το οποίο διήρκησε μερικές ώρες και επέτρεψε σε αρκετούς καταναλωτές να αγοράσουν διάφορα πολυτελή προϊόντα με έκπτωση ύψους 99%, βίωσε πρόσφατα ο διάσημος ιταλικός οίκος Prada.
Και αν και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως πρόκειται για εκπτώσεις Βlack Friday πριν το Βlack Friday η αλήθεια είναι πώς ήταν ένα λάθος, το οποίο συνέβη στον ιστότοπο της Prada στην Ιαπωνία, με την τιμή σχεδόν κάθε προϊόντος να εμφανίζεται ασυνήθιστα μειωμένη.
Nearly every product was discounted.
Δημοσιεύτηκε από HYPEBEAST στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγοραστές είδαν ότι οι τιμές σε πολλά κομμάτια της Prada, όπως τα χαρακτηριστικά σακίδια από νάιλον, τα καπέλα, τα σακάκια, ακόμη και τα sneakers, κυμαίνονταν μεταξύ 5 έως 20 ευρώ.
ほんまやダイソンの詐欺サイトみたいに激安価格なってるwww pic.twitter.com/fOtPIFW5y6
— メタボ変体 キミ® ( ˚o˚)/🇯🇵⤴️ (@00000_kimi) November 11, 2020
Η έκπτωση στα προϊόντα εμφανίστηκε στις 10 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα και οι τιμές διορθώθηκαν το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου.
Μέχρι στιγμής η Prada δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση, και σύμφωνα με αναφορές, όλες οι παραγγελίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του “ατυχήματος” έχουν ακυρωθεί.
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους
- Στ. Κασσελάκης: Ανατροπή στην πρωτόδικη απόφαση – Αθώος για το πόθεν έσχες ενώ ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αντρέα Μαλντέρα νέος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας






