Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AXDW 2020 - Μια εβδομάδα γεμάτη μόδα και στυλ

AXDW 2020 – Μια εβδομάδα γεμάτη μόδα και στυλ

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, με φόντο το lockdown λόγω κοροναϊού, ακολουθήσε την πορεία κορυφαίων Fashion Weeks των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας.

Έτσι η 27η Athens Xclusive Designers Week by Pantene/Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας μεταδίδεται σε πρώτη προβολή από το LiFO.gr, από 16 έως και 22 Νοεμβρίου, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να ζήσει επτά ημέρες γεμάτες μόδα και στυλ, μέσα από επτά digital επεισόδια, κάθε ημέρα στις 18:00 το απόγευμα.

Μοναδικά fashion films με φόντο υπαίθριους χώρους του κέντρου της Αθήνας από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα, ανερχόμενα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία της Αμερικανίδας Stephanie Bargas.

Από τα fashion films δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα behind the scenes στιγμιότυπα, προετοιμασίες από το backstage, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά ακόμη highlights, τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά στην custom page της AXDW.

Παράλληλα με τις επιδείξεις μόδας και τα fashion films, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα makeup trends της σεζόν από τον Φρέντυ Καλομπράτσο και τη σχολή Freddy MakeUp Stage που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων, καθώς και τις προετοιμασίες μαλλιών από την σχολή κομμωτικής Diamantopoulos με τα προϊόντα hairstyling της Γαλλικής εταιρίας René Furterer.

Επίσης, θα γνωρίσουν τον ανοιχτό διαγωνισμό σχεδίου Fashion Design Project by NIVEA Black and White, μία πρωτοβουλία της διοργάνωσης που σε συνεργασία με τη σειρά αποσμητικών NIVEA έδωσε τη δυνατότητα σε νέους επίδοξους σχεδιαστές μόδας και μη, να σχεδιάσουν ένα look με κατεύθυνση το άσπρο-μαύρο, διεκδικώντας τη δωρεάν συμμετοχή τους στην επόμενη εβδομάδα μόδας, καθώς και ένα χρηματικό έπαθλο 1.000€ για να δημιουργήσουν την πρώτη τους συλλογή.

Το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου με τον Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες από τη καινούργια του SS21 Couture Collection, τις οποίες απογειώνουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos, καθώς και το ξεχωριστό fashion film του Πάρη Βαλταδώρου με τις εντυπωσιακές δημιουργίες.

Το δεύτερο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο μεταδόθηκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, με τον ευρηματικός Λάκη Γαβαλά να «αιχμαλωτίσει» τα βλέμματα με τη νέα συλλογή .LAK, ενώ θα παρακολουθήσουμε και τη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του glamorous, lifestyle brand Juicy Couture.

Το τρίτο επεισόδιο

Το τρίτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους νέους δημιουργούς και τον θεσμό των New Designers Awards by 1664 Blanc, με 6 ανερχόμενα ταλέντα να διαγωνίζονται για σημαντικά βραβεία, παρουσιάζοντας τις συλλογές τους.

Οι 6 δημιουργοί είναι οι (αλφαβητικά) Calliope Barci, Constantine Papa, Dantee, P. J. Thanos, Sophique και Zoek.

Την ίδια ημέρα, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Romina Karamanea Fashion School θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τις δημιουργίες τους στο κοινό, ενώ η σχεδιάστρια Dinara Sadykova θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή σε ένα 3D fashion show.

Τέλος, η τελετή απονομής των New Designers Awards by 1664 Blanc με παρουσιάστρια τη λαμπερή Άννα Πρέλεβιτς, θα αναδείξει τους νικητές αυτής της σεζόν.

Το τέταρτο επεισόδιο

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα απολαύσουμε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels σε ένα μαγευτικό σκηνικό, καθώς και τη νέα athleisure συλλογή Marios Togos by Kathy Heyndels.

Το τέταρτο επεισόδιο θα ολοκληρωθεί με τη παρουσίαση της Haute Couture συλλογής του ταλαντούχου σχεδιαστή Tassos Ntove στην επιβλητική είσοδο του Ζαππείου Μεγάρου.

Το πέμπτο επεισόδιο

Το Aesthet, το Greek designers multi-brand συμμετέχει για πρώτη φορά, εκπροσωπώντας και παρουσιάζοντας τα fashion films σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών & fashion brands, όπως Ancient Kallos, CKontova, Daphne Valente, Laviate, Nidodileda, Stefania Vaidani, Themis Z, Vassia Kostara, Yiorgos Eleftheriades, Zeus+Dione, τους οποίους θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, όπως και το artistic brand Amaris, που θα φέρει αέρα καλοκαιριού με την καινούρια του Resort Collection.

Το έκτο επεισόδιο

Το αγαπημένο ελληνικό brand Parthenis θα μας ταξιδέψει στα 70s με την AW 2020-2021 συλλογή του το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα παρακολουθήσουμε το glam – rock fashion film του δημοφιλούς σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes.

Το έβδομο επεισόδιο

Η διαδικτυακή προβολή της ελληνικής εβδομάδας μόδας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με ένα ξεχωριστό fashion film, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι μοναδικές δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024