Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΠΟ τα έχει χαμένα από τη… μελέτη, και αποδεικνύεται «κουμπούρας»

Η ΕΠΟ τα έχει χαμένα από τη… μελέτη, και αποδεικνύεται «κουμπούρας»

Χαμένοι στη μετάφραση οι «Εξυγιαντές» του Γραμμένου. Δεν καταλαβαίνουν πλέον ούτε ότι διαβάζουν. Απάντηση με νόημα…

Βρε μπας και το κάνουν επίτηδες; Μπας και τελικά τα παλικάρια έχουν χιούμορ και τους έχουμε παρεξηγήσει; Διότι αλλιώς το πράγμα είναι σοβαρό. Χρήζει εξέτασης. Να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις είναι τέχνη. Να διαβάζεις και να μην καταλαβαίνεις παραπέμπει σε… πάθηση.

Και όμως η ΕΠΟ ξαναχτύπησε. Σε μια μέρα που η ολιστική μελέτη των συνομοσπονδιών θεωρητικά δημιούργησε κλίμα ομοψυχίας. Για μεταρρυθμίσεις και τέλος πάντων για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι πάθανε τα παιδιά; Διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν το «φιρμάνι» της UEFA και της FIFA και μιας και δεν μπορούν να «εκφράσουν» τα συναισθήματα τους, είπαν να τα βάλουν και πάλι με τον Αυγενάκη που φταίει για όλα… σαν το γνωστό αναψυκτικό. Η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της κατηγορεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, για παραπληροφόρηση (μάλλον δεν τους ρώτησε τι θα πει) αλλά και για κάτι ακόμη σοβαρότερο: Ότι τολμά η μελέτη να αμφισβητεί το πότε θα γίνουν εκλογές. Δηλαδή πότε οι Βλαχοπρόεδροι θα ξαναπιάσουν τα πόστα. «Είναι τοις πάσι γνωστό ότι η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έχει προσδιοριστεί για την 12 Δεκεμβρίου 2020. Η Αυτονομία, η Ανεξαρτησία και το Αυτοδιοίκητο των καταστατικών διαδικασιών της ΕΠΟ, τονίστηκε στο παρελθόν, αλλά και σήμερα, αρκετές φορές από τους εκπροσώπους των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών. Μια απλή ματιά στην ολιστική μελέτη το επιβεβαιώνει (HFF Autonomy fully respected αναφέρεται με μεγάλα σκούρα μαύρα γράμματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και ποιος αμφισβήτησε ρε παιδιά τις εκλογές; Η ολιστική μελέτη. Πως τις αμφισβήτησε; Αναφέροντας σε ένα από τα σημεία της (5η σελίδα) τις εκλογές ως «Γενική Συνέλευση ΕΠΟ & Εκλογές – Έως Ιούνιο 2021»!

Και πως το αντέξατε ρε παιδία αυτό; Πως δεν βγήκατε στους δρόμους με αυτό το χτύπημα; Ποιος τόλμησε να δώσει λανθασμένη εντύπωση για τις εκλογές; Μα τι κάνει επιτέλους αυτός ο Αυγενάκης;

Την απάντηση την έδωσε προ ολίγου του Υφυπουργείο: «Η παρουσίαση της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καλό κλίμα και με εμφανή διάθεση συναίνεσης και καλοπιστίας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Είναι κρίμα να το πυροδοτεί η ΕΠΟ λίγες ώρες αργότερα, παρανοώντας και παρερμηνεύοντας τα όσα αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα με τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης. Η αναφορά, λοιπόν, στον Ιούνιο του ’21, στην ενότητα «Γενική Συνέλευση και Εκλογές», προσδιορίζει τον χρονικό ορίζοντα που η ίδια η UEFA ορίζει στην Ολιστική Μελέτη, για τις προτεινόμενες αλλαγές στη σύνθεση της Γενικής Συνέλευσης και στο εκλεκτορικό σώμα της Ομοσπονδίας. Χρονικός ορίζοντας, άλλωστε, που σημειώθηκε δίπλα σε κάθε διαφορετική ενότητα της Ολιστικής Μελέτης. Καμία «παραπληροφόρηση», συνεπώς και καμία χρονική συσχέτιση με τις επικείμενες εκλογές. Στη βιαστική και υπερβολική ανακοίνωση της ΕΠΟ επαναλαμβάνουμε απλώς ότι δεν είμαστε αντίπαλοι. Συντασσόμαστε με την Ολιστική Μελέτη και την προοπτική ανάπτυξης που προσδοκά συνολικά η ποδοσφαιρική κοινότητα».

Το καταλάβατε ή να το ξαναπάμε μια από την αρχή;

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024