Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νταν Μπιλζέριαν : Ο τύπος που θεωρεί ότι με ποτά, όργια και τζόγο είναι «insta-βασιλιάς»

Νταν Μπιλζέριαν : Ο τύπος που θεωρεί ότι με ποτά, όργια και τζόγο είναι «insta-βασιλιάς»

Γενικά τζογάρει εκατομμύρια δολάρια στο Λας Βέγκας. Θεωρείται πρότυπο ο τρόπος ζωής του για κάποιους άνδρες που προφανώς είναι κι αυτοί του...«πνεύματος»

Ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος είναι γνωστός για τον «ιδιάζοντα» τρόπο που περνάει την καθημερινότητά του, πρόσφατα ζήτησε από τους 32,6 εκατομμύρια οπαδούς να του κάνουν όποια ερώτηση θέλουν.

Λίγα λόγια για τον….«Βασιλιά;»

Ο Νταν Μπιλζέριαν είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα Playboy, με λεφτά που έχει πάρει από κληρονομιά.

Φωτογραφίζεται συνέχεια με πολλές ημίγυμνες γυναίκες, όπλα, πούρα και φυσικά δε χάνει την ευκαιρία να μας δείξει τα χρήματα του, σαν επίδειξη «ρούχων» ένα πράγμα…Ασχολείται και με τον τζόγο. Γενικά δηλαδή είναι άτομο του «πνεύματος». Ε not!

Γενικά τζογάρει εκατομμύρια δολάρια στο Λας Βέγκας. Θεωρείται πρότυπος ο τρόπος ζωής του για κάποιους άνδρες που προφανώς είναι κι αυτοί του…«πνεύματος».

Βέβαια να τους ενημερώσουμε τους τύπους πριν πούνε την ατάκα «τι μάγκας» είναι αυτός, ότι ο λόγος που έχει πάθει ανακοπή καρδιάς τρεις φορές, είναι ο τρόπος που ζει. Μέσα σε όργια, τζόγο, πούρα, ποτά. Πρότυπο ε; NOT!

Ερωτήσεις

Η πρώτη ερώτηση που απάντησε ο Μπιλζέριαν ήταν «με πόσες διαφορετικές γυναίκες έχεις κοιμηθεί σε μια μέρα;»Η απάντησή του; Οκτώ.

Ρωτήθηκε επίσης πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο για την ζωή του (για τον τίτλο του οποίου πρόσφερε 5.000 δολάρια σε όποιον βρει τον κατάλληλο) και απάντησε, «Τον Μάρτιο. Αξίζει την αναμονή».

Να είναι σίγουρος ότι θα τον περιμένει η παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα…Ξανά NOT!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλζέριαν απαντά σε ερωτήσεις που του κάνουν αρκετοί τάχα «ALPHA-MALE» τύπου, καθώς τον περασμένο Ιούλιο ρωτήθηκε πόσες φορές κάνει σεξ την εβδομάδα.

Ο ίδιος ανέβασε ένα story λέγοντας: «Θα έλεγα, κατά μέσο όρο, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Ναι, οπότε τουλάχιστον δεκατέσσερις (φορές την εβδομάδα)».

Και τώρα που νιώσαμε «θαυμασμό» για την καθημερινότητά του, μπορούμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας, που δε θα περιλαμβάνει πούρα, τζόγο, όργια και ποτά και ελπίζουμε όχι ανακοπές.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024