Στη συνέχεια τα πλάνα δείχνουν ακόμη περισσότερες προβληματικές συμπεριφορές. Τέτοιες είναι τσακωμοί, φωνές, σπασμένα πιάτα, αναποδογυρισμένα τραπέζια κλπ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στις 21:00 ο Έκτορας Μποτρίνι πηγαίνει σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στον Σχίνο Κορινθίας.

Η κυρία Ελένη και ο σύζυγός της, αποφάσισαν πριν ένα χρόνο να αγοράσουν ένα εστιατόριο για τον 25χρονο γιο τους, τον Κώστα. Το μαγαζί βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο που διατηρούν οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Κώστας δυσκολεύεται ωστόσο, δεν παίρνει ιδιαίτερες πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφώσει σωστά το μαγαζί του, γεγονός που οδήγησε την κυρία Ελένη να ζητήσει τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι.

Ο Έκτορας Μποτρίνι γεμάτος έκπληξη, ανακαλύπτει πως το φαγητό μαγειρεύεται στην κουζίνα του εστιατορίου των γονιών του Κώστα. Αυτό με την δικαιολογία ότι η δική του κουζίνα δεν έχει ακόμα τους απαραίτητους εξοπλισμούς για μαγειρική.

Βίντεο

Προβλήματα δίχως τέλος

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Αγγίζει και το κομμάτι της αισθητικής. Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα, το ίδιο μενού και το ίδιο προσωπικό!

Υπεύθυνος του μαγαζιού είναι ο ψήστης, καθώς ο Κώστας δε φαίνεται να παίρνει ούτε πρωτοβουλίες, ούτε να δείχνει σεβασμό στο υπόλοιπο προσωπικό.

Στη συνέχεια τα πλάνα δείχνουν ακόμη περισσότερες προβληματικές συμπεριφορές. Τέτοιες είναι τσακωμοί, φωνές, σπασμένα πιάτα με αναποδογυρισμένα τραπέζια κλπ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι σίγουρο πώς έχει αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr