Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνείο : Ξύλο σε βουλευτές από την Αστυνομία

Πολυτεχνείο : Ξύλο σε βουλευτές από την Αστυνομία

Απαράδεκτη στάση της Αστυνομίας σε βουλευτές του ΚΚΕ που δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση, όπως καταγγέλλουν

Σοβαρές καταγγελίες για χτυπήματα που δέχθηκαν από απλούς αστυνομικούς αλλά και απο αξιωματικούς, κάνουν βουλευτές του ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιούσαν στο κέντρο της Αθήνας, εντελώς απροκάλυπτα δέχθηκαν επίθεση από την Αστυνομία. Στον βουλευτή Θανάση Παφίλη έσκισαν το πουκάμισο, ο επίσης βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης χτυπήθηκε με γκλομπ ενώ χτύπημα δέχθηκε και ο βουλευτής Χρήστος Κατσώτης.

Οπως καταγγέλλουν στο in.gr οι βουλευτές, χωρίς κανένα λόγο οι αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν τα μέλη του ΚΚΕ, παρά το γεγονός ότι κάποιοι εξ αυτών δήλωναν την ιδιότητα του βουλευτή.

Η ένταση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και απειλήθηκαν σοβαρότερα επεισόδια καθώς ούτε ο διάλογος που είχαν και οι διαπραγματεύσεις που έκαναν, απέτρεψαν την Αστυνομία.

Βουλευτής του ΚΚΕ μας κατήγγειλε επίσης ότι μέλος του κόμματος χτυπήθηκε άγρια και παρ’ ότι είχε αίματα στο κεφάλι τον είχαν επί ώρα στο έδαφος ακινητοποιημένο. Επίσης, καταγγέλλει ότι στη ΓΑΔΑ όπου μεταφέρθηκαν οι προσαχθέντες, όταν ζητούσαν από αστυνομικούς να πιουν νερό αυτοί τους έλεγαν: «Να πάτε στην τουαλέτα, μόνο αυτό αξίζετε».

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα & Νίκος Παπαναστάσης, ο Γιώργος Τούσσας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μαζί με δικηγόρους.

Επίθεση και στον βουλευτή Χ. Κατσώτη

Σκισμένο το πουκάμισο του βουλευτή Θ. Παφίλη

Το ΚΚΕ, πέραν της καταγγελίας για τη στάση της Αστυνομίας προτίθεται να προβεί και σε μηνύσεις καθώς χρόνια είχαμε να δούμε αστυνομικούς να δέρνουν εκλεγμένα μέλη ενός κόμματος.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε τον δικηγόρο Θ. Καμπαγιάννη, να δηλώνει την ιδιότητά του και να λέει ότι είναι μάρτυρας ότι τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024