Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ : Ξέσπασε σε κλάματα στην σκηνή των People’s Choice Awards

Τζένιφερ Λόπεζ : Ξέσπασε σε κλάματα στην σκηνή των People’s Choice Awards

Η Τζένιφερ Λόπεζ κλείνει το 2020 με σπουδαία τιμητική διάκριση

Η Τζένιφερ Λόπεζ κλείνει το 2020 με σπουδαία τιμητική διάκριση.

Στη φετινή απονομή των E! People’s Choice Awards, παρέλαβε το People’s Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) και ξέσπασε σε δάκρυα με τα γλυκά μηνύματα – έκπληξη από τα παιδιά της και μερικούς διάσημους φίλους της.

Την εκρηκτική λατίνα σταρ προλόγισε ο Άρμι Χάμερ και προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα της καριέρας της. Στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στη σκηνή στο Barker Hangar της Σάντα Μόνικα με ένα εκπληκτικό, κόκκινο σύνολο.

Έκπληξη της επεφύλαξαν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωής της, όπως οι ηθοποιοί Ρενέ Ζελβέργκερ και Νικόλ Κίντμαν, οι οποίες μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους μαζί της.

Ωστόσο, ήταν ένα ξεχωριστό μήνυμα – βίντεο από απόσταση από τα 12χρονα δίδυμα της – Έμα και Μαξ – που έκανε τη Τζένιφερ Λόπεζ να κλάψει.

Τα παιδιά της, της είπαν πόσο την αγαπούν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

«Το 2020 δεν ήταν αστείο, σωστά;» είπε καθώς σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια της.

«Εννοώ πριν από το 2020, εμείς είχαμε εμμονή να κερδίσουμε αυτό το βραβείο, να είμαστε υποψήφιες για αυτό το βραβείο. Προσπαθούσαμε να πουλήσουμε τους περισσότερους δίσκους ή να έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές εισπράξεις. Όμως, η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει και κατά τη γνώμη μου, ενίσχυσε την άποψη ότι αυτό που μετρά περισσότεροι είναι οι άνθρωποι. Όλοι μας» είπε η Λόπεζ.

Η διάσημη καλλιτέχνης αναφέρθηκε επίσης όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στις προκλήσεις που αντιμετώπισε καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της, οι οποίες κάνουν το «Βραβείο Ινδάλματος» ακόμη πιο ξεχωριστό.

«Μερικές φορές τα μεγάλα όνειρά μου και οι φιλοδοξίες μου έκαναν τους ανθρώπους γύρω μου νευρικούς» ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Οι άνθρωποι έλεγαν: «Είσαι χορεύτρια, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός. Είσαι ηθοποιός, γιατί θέλεις να τραγουδάς; Είσαι καλλιτέχνης, δεν θα σε λαμβάνουν σοβαρά ως επιχειρηματία»».

«Όσο περισσότερο έλεγαν ότι δεν μπορούσα, τόσο περισσότερο ήξερα ότι έπρεπε να μπορέσω» πρόσθεσε.

«Τώρα λοιπόν, εδώ είμαι πολύ ευγνώμων, γνωρίζοντας ότι η πραγματική διάσταση της επιτυχίας μου δεν είναι στις πωλήσεις δίσκων ή στο box office, αλλά στην αγάπη που νιώθω απ’ όλους εσάς».

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποχώρησε από τη σκηνή ευχαριστώντας τους θαυμαστές της, ενώ βίντεο προβάλλονταν στις οθόνες, με μηνύματα αγάπης και εκτίμησης από τους Τζέιν Φόντα, Κέρι Ουάσινγκτον, Κιμ Καρντάσιαν και τους Λιλ Μάνουελ Μιράντα και Μάθιου ΜακΚόναχι.

Τα People’s Choise Awards απονέμονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το τηλεοπτικό κανάλι Ε!.

Με παρουσιάστρια την τραγουδίστρια, ηθοποιό Ντέμι Λοβάτο στη φετινή τελετή συνδυάστηκαν φυσική παρουσία, κοινωνικά απομακρυσμένες εμφανίσεις από νικητές και παρουσιαστές, καθώς και ένα «Virtual In-Person» κοινό που βοήθησε να ανακοινώνονται τα βραβεία όλη τη βραδιά.

Οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από ψηφοφορία του κοινού στην οποία φέτος συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο ψήφοι.

The results are in and the 2020 E! People’s Choice Awards winners are…🏆

Δημοσιεύτηκε από People’s Choice Awards στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024