Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς : «Δεν σκέφτηκα καν πως θα χάσω από τον καρκίνο»

Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς : «Δεν σκέφτηκα καν πως θα χάσω από τον καρκίνο»

Για τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του μίλησε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια μίλησε για τη δυσκολότερη περιπέτεια της ζωής του, από την οποία κατάφερε να βγει νικητής, εμπνέοντας παράλληλα πολλούς ανθρώπους που παλεύουν με την λευχαιμία.

«Δεν είμαι ένας από αυτούς που λένε ότι μετράει η συμμετοχή. Όχι, θέλω να κερδίζω. Με αυτήν την προσέγγιση μπήκα σε αυτήν τη μάχη, με αυτήν την επιθυμία να κερδίσω με κάθε κόστος, και ποτέ δεν σκέφτηκα την πιθανότητα να χάσω.

Από την αρχή, είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα μπορούσα να χάσω αυτήν τη μάχη, για μένα και την οικογένειά μου. Έχω ένα τσεκ-απ κάθε τρεις μήνες, το πιο πρόσφατο ήταν στις 29 Οκτωβρίου ένα χρόνο μετά τη μεταμόσχευση και ήταν τέλειο» ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια.

«Ήμουν ευαίσθητος και πριν, αλλά δεν… φαινόταν. Τώρα, αν θέλω να κλάψω, κλαίω. Κατάλαβα ότι όταν είσαι άρρωστος, σου επιτρέπονται όλα, να πεις ή να κάνεις, έχεις το δικαίωμα να μη σκέφτεσαι μην πληγώσεις τους άλλους. Σκεφτόμουν όμως: Γιατί να μην μπορώ να τα πω όλα και όταν θα είμαι καλά; Δεν βλέπω τη μητέρα μου από τα προηγούμενα Χριστούγεννα. Φέτος ελπίζω ότι θα πάω…», δήλωσε ο Μιχαΐλοβιτς, με τη συνέντευξη του να ραγίζει καρδιές.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024