Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία σε Αναμονή Τζιλ Μπάιντεν έκαναν λίγη άσκηση το Σάββατο πριν συγκεντρωθεί η ομάδα μετάβασης στο Ντέλαγουερ.

Θερμός χαιρετισμός

Ο Τζο και η Τζιλ μίλησαν στους περαστικούς δημοσιογράφους με τα ποδήλατά τους καθώς είπαν «γειά», έναν θερμό χαιρετισμό που δεν έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια.

Ακολούθησε μια φάλαγγα πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών. Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δε θα παραχωρήσει τις εκλογές, η Μυστική Υπηρεσία αναγνωρίζει σίγουρα τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ την Παρασκευή πλησίασε αρκετά στο να αναγνωρίσει ότι μπορεί να έχει χάσει τις εκλογές, αλλά είναι σχεδόν αδιανόητο ότι θα το παραδεχτεί εντελώς.

Το TMZ έσπασε την ιστορία … Ο Τραμπ κερδίζει μια περιουσία – όπως και άλλοι παλιοί πρόεδροι – κάνει ομιλίες για τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Τραμπ μπορεί να κοιτάξει το δικό του ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ως μεγάφωνο για τα επόμενα 4 χρόνια και στη συνέχεια να τρέξει ξανά για τις εκλογές το 2024.

Βίντεο