Μια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι μετέφερε ο Τζον Χόλινγκερ ο οποίος εργάζεται στο «The Athletic» και θεωρείται ένας από τους καλύτερους αναλυτές του draft του ΝΒΑ.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει.
Παράλληλα τόνισε πως οι λόγοι που οι «Κεραυνοί» έχουν βάλει στο στόχο τον νεαρό φόργουορντ των Ερυθρόλευκων είναι δύο. Αρχικά το γεγονός ότι αναγνωρίζουν το ταλέντο του, ενώ υπάρχει και ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τον μάνατζερ του, Τζέισον Ρέιν ο οποίος δούλευε παλαιότερα για λογαριασμό των Θάντερ.
Πάντως, αν τελικά η ομάδα της Οκλαχόμα πάρει τον Ποκουσέφσκι θα πρέπει να πληρώσει και buy out στον Ολυμπιακό με τον οποίο ακόμα ο Σέρβος διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου