Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας : Χριστούγεννα χωρίς καλάντα

Πέτσας : Χριστούγεννα χωρίς καλάντα

«Εικόνες με παιδάκια σε γειτονιές και από σπίτι σε σπίτι δεν μπορούμε να δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα θα ζήσουμε κατά πάσα πιθανότητα στα πλαίσια της νέας κανονικότητας που βιώνουμε, λόγω κοροναϊού όπως προανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, υπογράμμισε πως «κάλαντα με τη λογική που είχαμε πέρσι και όλες αυτές οι διαδικασίες όπως καταλαβαίνετε πρέπει να μπουν στο πλαίσιο μιας νέας κανονικότητας». Προσέθεσε επίσης πως «εικόνες με παιδάκια σε γειτονιές και από σπίτι σε σπίτι δεν μπορούμε να δούμε».

Στην ίδια συνέντευξη ο Στέλιος Πέτσας, δήλωσε επίσης ότι το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, αναμένεται να έρθει στη χώρα μας τον Ιανουάριο κι άμεσα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων και των υγειονομικών. Μέχρι και το τέλος του δευτέρου τριμήνου του 2021, η Ελλάδα αναμένεται να έχει εφοδιαστεί με 25 εκ. παρτίδες εμβολίου, ποσότητα που επαρκεί για την κάλυψη όλου του πληθυσμού και με το δεδομένο ότι χρειάζονται δυο δόσεις για κάθε άνθρωπο.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024