Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσιόδρας στο Προεδρικό... και πουθενά αλλού

Ο Τσιόδρας στο Προεδρικό… και πουθενά αλλού

Ενοχλημένος από την στοχοποίησή του ο Σωτήρης Τσιόδρας

Θα αρχίσω σήμερα μέσα σε όλη αυτή την καταχνιά του Covid-19 και της καραντίνας που βιώνουμε με ένα αισιόδοξο μήνυμα που μετέφερε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Της είπε λοιπόν ότι εάν τηρήσουμε σχολαστικά τα μέτρα, δεν θα είναι όλα μαύρα, αλλά σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει βελτίωση. Θα είναι, όπως είπε, καλύτερη η κατάσταση.
Η Πρόεδρος επεσήμανε με τη σειρά της την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος για τον περιορισμό των κρουσμάτων. Ζήτησε από τον κ. Τσιόδρα να μεταφέρει τις ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Για όσους διερωτώνται πότε θα ξαναδούμε τον καθηγητή κ. Τσιόδρα στην τηλεόραση, στην ενημέρωση των έξι, σας πληροφορώ ότι ο κ. καθηγητής θα εμφανιστεί όποτε παραστεί μεγάλη ανάγκη. Ωστόσο, μαθαίνω πως είναι σφόδρα ενοχλημένος από το γεγονός ότι ορισμένα κόμματα τον «εργαλειοποίησαν», του έκαναν όχι και τόσο καλόπιστη κριτική, επιχείρησαν να τον εμπλέξουν σε κομματικά παιχνίδια.  Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα τον έχει εμφανίσει στο κομματικό αντιπολιτευτικό σποτ του, ενώ, ο ίδιος, όπως οι πάντες γνωρίζουν, ασχολείται μόνον με το επιστημονικό του έργο.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024