Ο κοροναϊός έχει επηρεάσει τα πάντα, και από τον κανόνα δε θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε η μόδα.
Η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θυμούνται τις επιδείξεις μόδας, και στην παρέα τους βρίσκεται και η Τόνια Φουσέκη που αποκάλυψε πώς θα γίνει η διαφορετική φετινή εβδομάδα μόδας.
«Προσαρμοστήκαμε και εμείς στα δεδομένα της εποχής και βρήκαμε ένα δημιουργικό τρόπο να βγούμε διαδικτυακά. Θα κάνουμε ένα διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής που θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στη Lifo στις 16 Νοεμβρίου», είπε η Τόνια Φουσέκη.
«Στόχος της εβδομάδας μόδας είναι να προτρέψουμε τον κόσμο να ψηφίσει και να ψωνίσει ελληνικά», πρόσθεσε η ίδια.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.