Οργή στο Τwitter για Πολάκη : «Πρώτα πήγε για τσιμπούσι και μετά πήγε σε ΜΕΘ»
Οργή προκάλεσε και στους χρήστες του διαδικτύου η απόφαση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη , να επισκεφτεί, χωρίς μάλιστα να φορά μάσκα, την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Οργή προκάλεσε και στους χρήστες του διαδικτύου η απόφαση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να επισκεφτεί την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και να κάνει δηλώσεις έξω από τις ΜΕΘ χωρίς να φορά μάσκα.
Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επιχείρησε να κάνει «αυτοψία» στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο η ενέργεια του να κάνει δηλώσεις μπροστά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσoκομείου αναφοράς για τον κοροναϊό γύρισε μπούμερανγκ, καθώς επέλεξε να κρατήσει τη μάσκα ως…αξεσουάρ.
Η ενέργειά του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να τον σχολιάσουν λίγες μέρες μετά μάλιστα από τη γκάφα που είχε κάνει με τη προκλητική του φωτογραφία με τσιμπούσι στην Κρήτη.
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ
- Βιετνάμ: Για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πάει Μόσχα ο πρωθυπουργός του
- Αγνοείται δύτης στα Λιμανάκια – Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού
- Ιδιωτικά τζετ: «Χρυσάφι» οι πτήσεις στις χώρες του Κόλπου
- Ήπειρος: Ακατάλληλες 74 κατοικίες μετά τους σεισμούς – Η ακτινογραφία των 350 ελέγχων – Επικαιροποιημένες αναφορές
- Γιορτή σήμερα 23 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



