Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην Μαριαγάπης : Του στέλνουν «πάρε τηλέφωνο τον κερατά» στα social media

Πρώην Μαριαγάπης : Του στέλνουν «πάρε τηλέφωνο τον κερατά» στα social media

Φήμες αναφέρουν ότι η Μαριαγάπη είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ενώ o Διονύσης Κριζέας προχώρησε σε περαιτέρω περιγραφή για τις «σπόντες» που δέχεται από στα social media

Η Μαριαγάπη είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM 3. Έγινε ωστόσο μια αποκάλυψη που δεν είναι και η πιο…κολακευτική θα λέγαμε.

Τι είπε ο πρώην σύντροφός της

Είχαν ήδη βγει στην επιφάνεια κάποιες φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή και πώς αυτή περιπλέκεται στο GNTM 3. Φήμες που μιλούσαν για σχέση της ίδιας με τον Αιμιλιάνο.

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, ο Διονύσης Κριζέας, μίλησε στο Pop Up και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο για τον χωρισμό τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του στη συνέντευξη που έδωσε, επιβεβαίωσε ορισμένες φήμες που είχαν ακουστεί. Φήμες που αναφέρουν ότι η Μαριαγάπη είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ενώ προχώρησε σε περαιτέρω περιγραφή για τις «σπόντες» που δέχεται από στα social media.

«Δεν είμαι, ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της, δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελείωσε μόλις μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, μετά τελείωσε η σχέση μας. Δεν ήμασταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά ένα σεβαστό διάστημα.

Προφανώς τα είπε γιατί θέλει να προστατέψει τη Μαριαγάπη. Κανένα παιδί 19 χρονών δε δίνει το λογαριασμό του Instagram στη μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα, η οποία με είχε πείσει να την περιμένω και μην πιστεύω τα δημοσιεύματα.

Ένας γνωστός μου που πέρασε από το GNTM μου επιβεβαίωσε ότι έχουν σχέση με τον Αιμιλιάνο. Μου στέλνουν μηνύματα… πάρε τηλέφωνο τον κερατά, χριστουγεννιάτικα κερατάκια. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Διονύσης Κριζέας.

Τελικά όπως αποδεικνύεται  δεν έχει τόση σημασία αν είναι κλεισμένοι οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες σε ένα σπίτι για μήνες. Τα νέα μαθαίνονται αργά ή γρήγορα πόσο μάλλον σε μια εποχή που τα social media κυριαρχούν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024