Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες», η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη πόζαρε στον φωτογραφικό του Πάνου Γιαννακόπουλου και εντυπωσίασε με τις λήψεις της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σύρο, με πατέρα ηθοποιό και μητέρα καθηγήτρια μπαλέτου, η Δανάη Μιχαλάκη δεν κατάφερε να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, δηλαδή την τέχνη.

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala, η όμορφη και ταλαντούχα, νέα ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στον απροσδόκητο τρόπο που κέρδισε τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες».

Μεταξύ των δημιουργιών, που επέλεξε να φορέσει η Δανάη Μιχαλάκη στη φωτογράφηση ήταν κι ένα φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με το οποίο έχει επίσης φωτογραφηθεί και η διάσημη τραγουδίστρια Leona Lewis για το βρετανικό περιοδικό μόδας, Stella.

H 33χρονη πλέον Αγγλίδα τραγουδίστρια, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και δεκάδες βραβεία επέστρεψε με μια εξομολογητική συνέντευξη και πόζαρε το εντυπωσιακό maxi φόρεμα σε ροζ και πορτοκάλι χρώμα που είδαμε να φοράει και η Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: