Η έξαρση του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη και τα εκατοντάδες κρούσματα Covid-19 που ανιχνεύονται κάθε μέρα στη συμπρωτεύουσα έχουν κάνει τους αρμόδιους φορείς και την Κυβέρνηση να σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά την επιβολή αυστηρότερων μέτρων, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του φονικού ιού στην Βόρεια Ελλάδα.

Το νέο αυστηρότερο lockdown που αναμένεται να επιβληθεί στη Θεσσαλονίκη προκαλεί προβλήματα και στον αθλητισμό, με το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Σλοβενία για το Nations League, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 του μήνα στην Τούμπα, να βρίσκεται πλέον στον… αέρα.

Η Πολιτική Προστασία έχει ενστάσεις για την διεξαγωγή της αναμέτρησης, με την κατάσταση που επικρατεί στη συμπρωτεύουσα αλλά και συνολικά στην Βόρεια Ελλάδα, να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ΕΠΟ και τους συν αυτώ που αποφάσισαν να διεξαχθεί το ματς της Εθνικής με την Σλοβενία στην Τούμπα.

Οι… φωστήρες της Ομοσπονδίας αποφάσισαν η Εθνική ομάδα να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, στην πιο επιβαρυμένη περιφερειακή ενότητα της χώρας, για να δώσει στην Τούμπα το κρίσιμο παιχνίδι με την Σλοβενία.

00:00% Buffered

00:00 / 00:00

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

advertisement

Πλέον, το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης βρίσκεται στον… αέρα και περιμένουμε να μάθουμε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας, για το πού θα γίνει τελικά η αναμέτρηση του Nations League. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασιστεί το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Σλοβενία, που πιθανότατα θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο