
Λίβερπουλ : Ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό του Γκόμεζ
Ο Τζο Γκόμεζ τραυματίστηκε στην προπόνηση με την Εθνική Αγγλίας και στη Λίβερπουλ υπάρχει ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό.
Τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ συνεχίζονται. Μετά από τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο προέκυψε ένας ακόμη τραυματισμός.
Πρόκειται για τον Τζο Γκόμεζ ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Εθνική Αγγλίας και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Telegraph» υπάρχει μεγάλη ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον Γιούργκεν Κλοπ σχετικά με το πως θα διαχειριστεί τις επιλογές του στην άμυνα των «Reds».
Σημειώνεται ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα παραμείνει νοκ άουτ για ένα μήνα καθώς είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.
Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του Γκόμεζ είναι σοβαρός τότε οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν θα έχουν πολλές επιλογές για τη θέση του στόπερ. Οι υπόλοιπες επιλογές είναι ο Ναθάνιελ Φίλιπς, ο Ράις Γουίλιαμς και ο 19χρονος Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;
- «Το ασθενοφόρο έκανε τούμπες»: Πώς συνέβη το δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Χανιά
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος



