Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης : Σταμάτα να δίνεις αφορμές του λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το τραπέζωμα στα Χανιά

Πολάκης : Σταμάτα να δίνεις αφορμές του λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το τραπέζωμα στα Χανιά

Συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη είχαν σήμερα ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με κομματικές πηγές

Συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη είχαν σήμερα ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Όπως σημείωναν οι εν λόγω πηγές, «ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κοροναϊού εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης».

«Η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία» πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γραμματέας της ΚΕ και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τόνισαν ότι «τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στο μέτωπο του κοροναϊού, όσο και στο μέτωπο της οικονομίας, που γίνονται πλέον ορατά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ωθούν την κυβέρνηση σε ένταση των επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σε μια προσπάθεια να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες της».

«Για το λόγο αυτό, εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας», κατέληξαν.

Νέο χτύπημα στο Facebook

Φυσικά, λίγη ώρα αργότερα ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό του ύφος, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Facebook.

«Όλα πρίμα» έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του ίδιου με την Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να… ειρωνευτεί υπογραμμίζοντας ότι η εν λόγω φωτογραφία είναι από το περσινό καλοκαίρι «μην έχουμε κανένα θέμα πάλι».

Μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα
,σας ευχαριστώ όλους…
ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ …..
ΥΓ η φωτογραφία με την Ολγα είναι από πέρυσι το καλοκαίρι στην κρητη ,μην έχουμε κάνα θέμα πάλι….🤣

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024