Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown : Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη καλούν τον Πολάκη για εξηγήσεις

Lockdown : Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη καλούν τον Πολάκη για εξηγήσεις

Για εξηγήσεις καλούν ο γραμματεάς του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Όλγα Γεροβασίλη, τον Παύλο Πολάκη ο οποίος έσπασε την καραντίνα και το διαφήμισε στο facebook.

Για εξηγήσεις καλούν ο γραμματεάς του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Όλγα Γεροβασίλη τον Παύλο Πολάκη ο οποίος έσπασε την καραντίνα και το διαφήμισε στο facebook.

Τον άδειασε ο Τσίπρας

Ουσιαστικά Δημήτρης Τζανακόπουλος και Όλγα Γεροβασίλη αποτελούν το άτυπο πειθαρχικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός ότι καλούν τον Παύλο Πολάκη να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι έσπασε τα μέτρα του lockdown, δείχνει και το βαθμό της αναστάτωσης, αλλά και τον εκνευρισμό που υπάρχει στην Κουμουνδούρου για τη συμπεριφορά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Μάλιστα χτες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας άδειασε τον Παύλο Πολάκη, για τη φωτογραφία από τραπέζι που είχε στα Χανιά εν μέσω lockdown.

Δεν ήταν σωστό είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Star, και το μόνο που αναγνώρισε στον Παύλο Πολάκη ήταν ότι τουλάχιστον επειδή ως χειρουργός κάνει τεστ για covid-19 δεν θα μπορούσε να κολλήσει κάποιον από τους συνδαιτυμόνες του.

Αρνητική εικόνα και μήνυμα

Όπως επισήμανε ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς για την ανάρτηση του Πολάκη: «Είναι αρνητική εικόνα. Πρόκειται για μια παρουσία του σε μια φιλική οικογένεια καθότι ο ίδιος ως γιατρός έκανε τεστ πριν από κάποιες ώρες. Και σήμερα το πρωί έκανε χειρουργείο στα Χανιά και μην έχοντας άλλη δυνατότητα να βρεθεί οπουδήποτε αλλού, πήγε εκεί να γευματίσει.»

» Το αρνητικό ήταν η διαφήμιση, το μήνυμα στον κόσμο να μην τηρεί τα μέτρα. Ήταν λάθος όσον αφορά την ανάρτηση, η εξήγησή του είναι επαρκής.»

» Όμως με αφορμή αυτό, ακριβώς επειδή ο κόσμος είναι οργισμένος, υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει από την πλευρά ενός μέρους της κοινωνίας μια χαλαρότητα στα μέτρα.»

» Και αυτό είναι θέμα δικό μας, είναι συλλογική ευθύνη. Αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τις αποστάσεις και τα μέτρα. Από ένα σημείο και μετά δεν θα εκδικηθούμε την κυβέρνηση και την πολιτεία μην τηρώντας τα μέτρα, τους εαυτούς μας εκδικούμαστε».

Γιατρός και πρώην υπουργός Υγείας

Υπενθυμίζεται ότι την έντονη αντίδραση της Νέα Δημοκρατίας είχε προκαλέσει η ανάρτηση φωτογραφιών από τον Παύλο Πολάκη που τον δείχνουν να συντρώγει με μεγάλη παρέα, αγνοώντας – όπως και ο ίδιος το επισημαίνει υπερηφάνως – τους κανόνες απομόνωσης λόγω του lockdown.

«Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Απαράδεκτη και καταδικαστέα

Απαράδεκτη και πολιτικά καταδικαστέα χαρακτήρισε τη στάση του κ. Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«…Δημόσιο πρόσωπο, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, είναι απαράδεκτο να παρανομεί ο ίδιος και να καλεί πολίτες σε παρανομία. Και είναι επίσης απαράδεκτο και πολιτικά καταδικαστέο και είναι πραγματικά εξοργιστικό για τους πολίτες, που στη συντριπτική πλειοψηφία ακολουθούν τα μέτρα των ειδικών, να βλέπουν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καλύπτει αυτή τη συμπεριφορά…» δηλωσε ο κ. Πέτσας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024