Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγία Βαρβάρα : Δεν πιστεύω ότι σκότωσε λέει η μητέρα του 16χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος του

Αγία Βαρβάρα : Δεν πιστεύω ότι σκότωσε λέει η μητέρα του 16χρονου – Τι λέει ο δικηγόρος του

Συγκλονίζει μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι ήταν το άτομο που σκότωσε με μαχαίρι την 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα. «Το παιδί αυτό δεν είχε κανένα κίνητρο και κανένα λόγο να κάνει αυτό το τόσο μεγάλο κακό σε αυτή τη γυναίκα», αναφερει ο δικηγόρος του.

Στην κάμερα της εκπομπής «LIVE NEWS» στο MEGA μίλησε η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι ήταν το άτομο που σκότωσε με μαχαίρι την 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα που τον πήρε στα χέρια της ενώ ήταν 7 μηνών, «για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, να τον εμπλεξαν, δεν ξέρω και εγώ πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα» συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Για δυο συντετριμμένους γονείς που τον επισκέφθηκαν στον γραφείο του μίλησε και ο δικηγόρος του 16χρονου Αθανάσιος Ράπτης.

«Με παρακάλεσαν να αναλάβω αυτή την υπόθεση γιατί όπως τους είπε το παιδί τους βρέθηκε στον λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή», σημείωσε.

«Το παιδί αυτό δεν είχε κανένα κίνητρο και κανένα λόγο να κάνει αυτό το τόσο μεγάλο κακό σε αυτή τη γυναίκα», ανέφερε ο κ. Ράπτης, μην παραλείποντας να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για το έγκλημα, καθώς και τα συλληπητήρια της οικογένειας του 16χρονου προς τους οικείους της 50χρονης γυναίκας.

«Πώς να αντιδράσει μια μάνα;»

Όπως σημείωσε, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή και τη Δευτέρα τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία, είπε ότι τα είχε δει δύο φορές, χωρίς να έχει καλή άποψη.

«Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορήσεις γιατί είναι παιδιά» συμπλήρωσε.

Ολοκληρώνοτας τόνισε πως θα σταθεί δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει.

«Το παιδί αυτό δεν είχε κανένα κίνητρο και κανένα λόγο»

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε και ο Αθανάσιος Ράπτης, δικηγόρος του 16χρονου που φέρεται να συμμετείχε στην στυγερή δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος με καταγωγή από το Λουτράκι, ο οποίος παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις Αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενη η 15χρονη κόρη του θύματος με τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία.

Ο κ. Ράπτης αρχικά εξέφρασε τον προσωπικό του αποτροπιασμό για το εν λόγω έγκλημα καθώς και τα συλληπητήρια της οικογένειας του 16χρονου προς τους οικείους της 50χρονης γυναίκας.

Ο δικηγόρος του ανήλικου όπως ανέφερε, δέχθηκε χθες το βράδυ επίσκεψη στο γραφείο του από δύο συντετριμμένους γονείς.

«Με παρακάλεσα να αναλάβω αυτή την υπόθεση γιατί όπως τους είπε το παιδί τους βρέθηκε στον λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή», σημείωσε.

«Το παιδί αυτό δεν είχε κανένα κίνητρο και κανένα λόγο να κάνει αυτό το τόσο μεγάλο κακό σε αυτή τη γυναίκα», ανέφερε ο κ. Ράπτης.

Το θύμα, σύμφωνα με την δικογραφία, φέρει 70 μαχαιριές και όπως δήλωσε ο κ. Ράπτης η κόρη της 50χρονης και ο 17χρονος φίλους της, περιφέρονται παντού και μιλούν για το πόσο τη μισούσαν.

«Ο 16χρονος δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα»

«Ο 16χρονος δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα και δεν τη γνώριζε», σημείωσε ο δικηγόρος ο οποίος έκανε λόγο για «ένα ντροπαλό παιδάκι που βρίσκεται στο μέσον μιας καταιγίδας».

«Δεν τη μαχαίρωσα εγώ τη γυναίκα, δεν είχα λόγο να τη μαχαιρώσω», δήλωσε ο ανήλικος.

«Αυτό που ισχυρίζονται τα δύο παιδιά στην δικογραφία είναι “τάξαμε σε έναν άγνωστο ένα χαρτζιλίκι για να σφάξει μια γυναίκα που μισούσαμε”. Αυτό το πράγμα αν δεν μπορέσει να στοιχειοθετηθεί […]»

» Όταν έγινε το φονικό ήταν μέσα στο σπίτι ο εντολέας μου. Έχουμε δύο ανθρώπους ερωτευμένους οι οποίοι βρίζουν την θανούσα και στις τελευταίες 5 σειρές έρχονται και λένε ότι τάξανε χρήματα σε έναν γνωστό μας για να σφάξει μια γυναίκα».

«Τον πήρανε μαζί τους, ή στηρίζεις ή μένεις εκτός. Τα δύο παιδιά ήθελαν να φύγουν για Ρουμανία και ο νεαρός πήρε τη μαμά του τηλέφωνο και της είπε κατ’ ουσίαν ότι έχει μπλέξει άσχημα. Εκείνος παραδόθηκε μόνος του. Οι άλλοι δύο συννελήφθησαν πριν φύγουν για Ρουμανία και ουσιαστικά την απειλή τους την έκαναν πράξη “αν μας αφήσεις, θα τα πληρώσεις όλα εσύ”», είπε κλείνοντας ο συνήγορος του 16χρονου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024